24 / 04 / 2024

doğuş Weggisi satın mı aldı

doğuş Weggisi satın mı aldı

Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Grubu Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Avrupa tüm doğal gazı satın alıp fakir ülkelerin önünü kesiyor iddiası: İTO Başkanı uyarmıştı

Ameriknın en köklü gazetelerinden Wall Street Journal, Rusya'nın rubleyle gaz ödemesi talebini reddeden Avrupa'nın alternatif ülkelerdeki doğal gazın tamamını satın aldığını iddia etti. Avrupa'nın bu adımının fakir ülkelerin önünü kestiği ifade edildi.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

doğuş Weggisi satın mı aldı Haberi

doğuş Weggisi satın mı aldı


Türkiye’de yeme-içme yatırımlarına ara verme kararı alan Doğuş Grubu turizm sektöründe uluslararası pazarlardaki varlığını artırıyor. Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in yeni gözdesi İsviçre oldu.


Şahenk’in görüşmeleri sona erdirdiği otel, İsviçre’nin incisi olarak kabul edilen Luzern Gölü’nün hemen kıyısında bulunan Weggis Park Hotel…


1875 yılında Hotel Bellevue adıyla kurulan oteli almak için Ferit Şahenk’in geçtiğimiz haftalarda Dogus Health und Wellness AG adlı bir şirket kurduğu ifade ediliyor. 142 yıllık tarihi otel için Şahenk’in 50 milyon İsviçre Frankı yani 184 milyon lira ödeyeceği belirtildi. 


2018 yılında kapılarını açacak


20 yılda 70 milyon franklık yatırım yapılan tesis için Ferit Şahenk’in 50 milyon frankı gözden çıkarması anlaşmanın kısa sürede imzalanacağını gösteriyor. 52 suit odası,...