29 / 03 / 2024

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli onaylandımı

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli onaylandımı

Dolmabahçe – Levazım – Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'yle ilgili karar CHP'yi ikiye böldü.CHP İBB Grubu karara ret oyu verirken; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise evet oyu verdi.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı! Bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı. Hesaplanan bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın...

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

18 TL seviyelerinde seyreden dolar kurunun geleceği rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. 1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak...Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı... Hemen bir bakın...

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Kömür fiyatlarında tarihi zirve! Ton fiyatı 500 doları aştı!

Rusya Ukrayna savaşı ekonomik olarak belirsizliklere yol açtı. Doğal gaz fiyatları rekor seviyeye ulaşırken petrol ise 13,5 yılın zirvesini gördü. Peş peşe gelen zamların ardından bir rekor haberi de kömür fiyatlarından geldi...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Türk müteahhitlerin Afrika'daki projelerinin değeri 65 milyar doları aştı!

Türk müteahhitlerinin Afrika’da hayata geçirdiği projelerin toplam değeri 65 milyar doları aştı. 2003'te Türkiye ile Afrika ülkeleri arasında ticaret hacmi 5,3 milyar dolar olarak belirlenirken, 2025'e kadar bu rakamın 30 milyar dolara ulaştırılması hedefleniyor.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli onaylandımı Haberi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli onaylandımı

Dolmabahçe – Levazım – Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'yle ilgili karar CHP'yi ikiye böldü. CHP İBB Grubu karara ret oyu verirken; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise “Grubumun kararı ne olursa olsun benim desteğim var. Her türlü siyasi riski alıyoruz. Yeter ki çözüm olsun” diyerek evet oyu verdi.


Tek çivi çakılmamış

Projenin plan değişikliği teklifi geçtiğimiz cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Göreve geldiği süre içinde ilk defa İBB Meclisi kürsüsüne çıkan Hazinedar, “2 yıllık görev süremde benden önceki 10 yılda ilçe ve Büyükşehir Belediyesinin bir türlü sağlayamadığı uyumu sağlamaya çalıştım. Bu uyum olmadığı için İBB Beşiktaş'a bir çivi dahi çakmamıştı. Şimdi bu diyalogu sağlayarak ilçeme hizmet getirtmeye çalışıyorum” ifadesini kullandı. 


Oyu evet oldu

CHP'nin ret oyu verdiği Beşiktaş'taki otopark yapımıyla ilgili...