28 / 03 / 2024

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi itiraz

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi itiraz

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin karar açıklandı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

SGK kasasını vatandaşa açtı! Her ay verilecek olan 3000 TL’nizi hemen alın! SGK uzmanı açık açık anlattı!

SGK kasasını tüm vatandaşlara açtığını duyurdu. Geri ödemesiz 3000 TL’nizi hemen alabilirsiniz. İşte detaylar!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı! Bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı. Hesaplanan bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın...

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

18 TL seviyelerinde seyreden dolar kurunun geleceği rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. 1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak...Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı... Hemen bir bakın...

Primi yetmeyen EYT'li ne yapacak? İşveren emekliliğe zorlar mı? İşte yanıtı...

EYT düzenlemesinde sona gelindi. Milyonlarca kişinin gözü nasıl bir düzenleme yapılacağına çevrildi. Peki, işveren EYT'liyi emekliliğe zorlar mı? Primi yetmeyen ne yapabilecek? İşte tüm detaylar...

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Halk ekmeğe zam mı geliyor? İBB açıkladı! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarının 7.5 lira olacağı iddialarından sonra halk ekmeğe zam gelecek iddialarına İBB'den cevap geldi. Halk ekmeğe zam mı geliyor?  Halk ekmek ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi itiraz Haberi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi itiraz

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Maçka Parkı'ndan geçen "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin CHP'li meclis üyelerinin ve Şi̇şli̇ Beledi̇yesi̇nin i̇ti̇razları reddedildi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısının 3. birleşimi, Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki binasında gerçekleşti.


Toplantıda, Maçka Parkı ve Ortaköy Vadisi'nden geçen "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin plan değişikliği itirazının yer aldığı komisyon raporu gündeme geldi. 


Raporla ilgili söz alan CHP'li meclis üyesi Esin Hacıalioğlu, rapora itiraz eden meclis üyelerinden biri olduğunu söyledi.


Hacıalioğlu, söz konusu projede kamu yararı bulunmadığını savunarak, itirazların kabul edilmeme nedeninin açıklanmasını istedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Mahmut Yeter de "İstanbul trafiği açısından tünel projesi önemlidir. Yeşil alanda da herhangi bir ufalma söz konusu olmuyor. Bu nedenle söz konusu itirazları reddettik." dedi.


Konuşmaların ardından komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor...