18 / 04 / 2024

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik sorunun çözümü için başlatılan projelerde son durum ne? İşte, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum..

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin planı değişti!

Maçka Parkı’ndan geçeceği söylenen Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin girişi değişti. İmar planı değişen tünel projesi için teklif, Ulaşım Komisyonu’na devredildi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptali istendi!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Cevdet Bayram ve İsa Öztürk, “Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri” projesinin durdurulması için mahkemeye başvuruda bulundu.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için iptal kampanyası!

Maçka Parkı’nda inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri projesinin Ortaköy Vadisi'ne zarar vereceği söyleniyor. Tünel projesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

İşte Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin güzergahı!

Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için toplanıldı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesinin Dolmabahçe ayağı için bir kısmı kapatılan Maçka Demokrasi Parkı'nın Beşiktaş Stadyumu'na bakan kısmı çitlerle çevrildi. Proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar bir araya geldi.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

SGK kasasını vatandaşa açtı! Her ay verilecek olan 3000 TL’nizi hemen alın! SGK uzmanı açık açık anlattı!

SGK kasasını tüm vatandaşlara açtığını duyurdu. Geri ödemesiz 3000 TL’nizi hemen alabilirsiniz. İşte detaylar!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı! Bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zammı resmen peş peşe hesaplandı. Hesaplanan bu rakamları duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın...

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

18 TL seviyelerinde seyreden dolar kurunun geleceği rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. 1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak...Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı... Hemen bir bakın...

Primi yetmeyen EYT'li ne yapacak? İşveren emekliliğe zorlar mı? İşte yanıtı...

EYT düzenlemesinde sona gelindi. Milyonlarca kişinin gözü nasıl bir düzenleme yapılacağına çevrildi. Peki, işveren EYT'liyi emekliliğe zorlar mı? Primi yetmeyen ne yapabilecek? İşte tüm detaylar...

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Halk ekmeğe zam mı geliyor? İBB açıkladı! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarının 7.5 lira olacağı iddialarından sonra halk ekmeğe zam gelecek iddialarına İBB'den cevap geldi. Halk ekmeğe zam mı geliyor?  Halk ekmek ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Haberi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri

14 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi" için hazırlanan plan tadilatı teklifi ve "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanmıştı. 

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak kamuoyunda tanıtılan Maçka'da yapım çalışmalarına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor. 



İLK AYAĞI MAÇKA PARKI

Dolmabahçe'den 3. Köprüye uzanacak şekilde projelendirilen Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi imar planına göre, Maçka Parkı’nın güney kısmında yerin altına giren Karayolu Tüneli, parkın etrafından Nişantaşı’na uzanan Bayıldım Caddesi hizasında ilerleyecek.

2019 yılında tamamlanması planlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli projesine itirazlar yapıldı. Maçka Parkı'nın zarar göreceği, sit alanı ve kentsel park alanının ortadan kaldırılacağına dair çeşitli itirazlar üzerine proje için imar...