19 / 04 / 2024

Dörtyol kiralık dükkan ihalesi

Dörtyol kiralık dükkan ihalesi

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 dükkanı kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hunat alt geçitte yer alan 12 dükkanı 3 yıllığına kiralıyor.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kayseri Doğu Garajı'nda 10 yıllığına kiralık 180 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Doğu garajında bulunan 180 adet dükkanı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek dükkanların ihalesi 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Kayseri Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık 20 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Hunat alt geçit veDüvenönü alt geçitte bulunan 20 dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek dükkanları 10 yıllık toplam kira bedelleri 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık dükkan!

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy ilçesinde Suadiye Mahallesi,Suadiye Camii Sokak'ta yer alan 1 nolu dükkanı 3 yıllığına kiraya verecek. Dükkanın aylık kira bedeli 3 bin 520 TL olarak belirlendi.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Dörtyol kiralık dükkan ihalesi Haberi

Dörtyol kiralık dükkan ihalesi

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyerini kiraya veriyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak.


TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR

Dörtyol Belediye Başkanlığından:


1 - Kullanımı Dörtyol Belediyesine ait aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulüne göre ihale ile kiraya verilecektir. İhaleler, gösterilen tarih ve saatte Numune evler Mahallesi İstasyon Caddesi No: 50 Dörtyol / HATAY adresinde bulunan Dörtyol Belediye binasında Encümen Toplantı Odasında yapılacaktır.


İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri Dörtyol Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde görebilir; Taşınmaz Mal Kira Şartnamesini 100,00.TL (yüz) ücret karşılığında satın alabilirler.

2 - Kiraya verilecek taşınmazların muhammen bedelleri ve geçici teminat miktarları yukarıdaki Maddedeki tabloda gösterilmiştir.

İsteklilerin ihaleye katılmak için her bir taşınmaz için...