25 / 04 / 2024

Dumankaya Çayırova fiyat listesi

Dumankaya Çayırova fiyat listesi

Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Gebze’nin Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak dev bir projeyi hayata geçiriyor.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Dumankaya Mozaik Evleri fiyat listesi!

Dumankaya Mozaik Evleri fiyat listesi 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sancaktepe'de yer alan Dumankaya Mozaik Evleri projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Çayırova konut projesinde 157 adet konutu alt gelir grubuna özel olarak kurayla satıyor. Peki Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu kura çekilişi!

TOKİ Kocaeli Çayırova konut projesinde toplam 157 adet konutu alt gelir grubuna özel olarak kurayla satıyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ kura çekilişi 13 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekiliş tarihi!

3 oda 1 salon daire tipinden oluşan TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları'nda toplam 88 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekiliş tarihi ne zaman?

Dumankaya Mozaik Evleri fiyat!

Ödeme planına göre 120 aya kadar taksitlendirme sağlanan proje Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Dumankaya Mozaik Evleri fiyat listesi kapsamında 193 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kocaeli Çayırova başvuruları bugün bitiyor!

32,05 metrekarelik 3+1 daire seçeneği bulunan TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları'nda toplam 88 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kocaeli Çayırova başvuruları bugün bitiyor.

Dumankaya Çayırova fiyat listesi Haberi

Dumankaya Çayırova fiyat listesi

Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Gebze’nin Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak dev bir projeyi hayata geçiriyor. Dumankaya İnşaat, Kocaeli’nin en değerli bölgesinde yükselecek olan projesinde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz niteliklere sahip yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. İstanbul ve Kocaeli arasında, Gebze-Çayırova bölgesinde yar alan 142 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan proje, Dumankaya İnşaat’ın bugüne dek yaptığı en büyük konut projesi olacak.

Gebze'de yatırım amaçlı konut projesi olgusuna da yeni bir soluk getirecek olan proje, konum itibariyle üniversite yerleşkeleri, sanayi merkezleri, kurumsal şirketler ve özellikle de bankaların teknoloji üslerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Gebze-Çayırova hattında ve metropol hayatının kalbine uzanan bir noktada inşa edilmesi planlanan proje, daire sahibi olmak...