29 / 03 / 2024

durgunluk

durgunluk

Nouriel Roubini'ye göre küresel Merkez Bankaları'nın faiz artırımı dünyayı çok daha kötü bir sürece sokacak. Bugün yaşananları 'başlangıç' olarak nitelendiren Roubini, dünyanan bir bombanın üzerinde oturduğunu söyledi.

2023 yılında ekonomi bekleyen en büyük tehlike ne?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, IMF'nin açıkladığı rapor doğrultusunda küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Eğilmez'e göre 2023'te Türkiye'ye bekleyen en büyük tehlike...

Çin'de konut fiyatlarında durgunluk hakim!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel konut fiyatlarındaki durgunluk sürüyor.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

Çin'de konut krizi: Konut fiyatlarındaki durgunluk sürüyor!

Çin'de gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardakİ düşüşle birlikte konut fiyatlarındaki durgunluk devam ediyor.

Ev sahiplerinin fahiş kirada yeni oyunu akıllara durgunluk verdi!

Fahiş kira fiyatlarına karşı önlem almak için Ticaret Bakanlığı harekete geçince konut sahipleri de boş durmadı. Kira fiyatlarını yükseltmek amacıyla akıllara durgunluk verecek yöntemlere başvuran ev sahiplerinin yeni yöntemi ifşa oldu.

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Zeydan Karalar: İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur!

Özel bir firmanın  konut-yaşam alanı açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur. İnşaatı hareketlendirmek lazım ve biz de bunun için mimarlarla ve müteahhitlerle sürekli birlikte çalışıyoruz." dedi.

Gayrimenkuldeki durgunluk Elbirliği Sistemi ile giderilebilir!

Emin Üstün, inşaat sektöründeki ve piyasada ki durgunluk ve faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı Elbirliği Sistemi’ne ciddi bir ilgi olduğunu ifade etti...

Konut sektöründe durgunluk yok!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, sektördeki son durumu değerlendirdi. Konut sektöründe olağanüstü bir durgunluk olmadığını vurgulayan Yetgin, ''Türkiye'de konuta talep bitmez" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektöründe durgunluk fırsatı 6 ay sürecek!

2016'nın ilk 11 ayında geçen yıla göre yüzde 4.6 oranında büyüyen gayrimenkul sektörünü yeni yılda dövizdeki artış negatif etkiledi. Bu nedenle satışlarda ve fiyatlarda durgunluk yaşanıyor. Ancak ikinci yarıya doğru satışların ve fiyatların yeniden artması bekleniyor.

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Konut sektöründeki durgunluk gözleri arsa yatırımına çevirdi!

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle piyasanın ciddi oranda daraldığını dile getiren Kadir Özel yatırımcıların rotayı arsa yatırımına çevirdiğini ele aldı.

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta saat 09:30 ile 12:30 arasında GYODER ofisinde gerçekleşecek Eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

durgunluk Haberi

durgunluk

Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, küresel merkez bankalarının faiz politikasının dünyayı stagflasyon kıskacına sokacağını ve bunun sonunda da finansal piyasalarda büyük çatlakların yaşanacağını belirterek, büyük bir borç krizi yaşanmasını beklediğini ifade etti. Yaşanacak ekonomik krizin 1970'lerde yaşanan duruma benzeyeceğini ancak çok daha kötü etkilerinin yaşanacağına dikkat çeken Roubini, dünyayı ekonomik durgunluk, enflasyon ve işsizliğin artacağı zor bir durumun beklediği öngörüsünde bulundu.

Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini ekonomik krizin gelişimi ile ilgili yeni bir uyarıda ve tahinde bulundu. Kriz kahini lakabı ile tanınan Roubini, 1970'ler ve küresel kriz karışımı bir kriz beklediğini açıkladı.

"Finans kurumları çatırdayabilir"

2008 yılında yaşanan finansal krizi tahmin eden Roubini, küresel Merkez Bankalarının enflasyonu dizginlemek için attığı adımların dünyayı stagflasyon kapanına sıkıştıracağını ifade etti. Stagflasyonun sadece bir başlangıç olacağını...