29 / 03 / 2024

Dursun Özbek riva projesi

Dursun Özbek riva projesi

Galatasaray Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu'nun yer aldığı toplantıya eski başkan Dursun Özbek de katılım gösterdi. 

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Dursun Özbek, Galatasaray Riva projesini tanıttı!

Riva'daki araziyle ilgili projeyi tanıtan Dursun Özbek, projenin sonlanması durumunda en kötü ihtimalle 1,5 milyar lira para kazanacaklarını söyledi. Özbek, projeyi gerçekleştirirken, arazinin tamamen Galatasaray'ın elinden çıkmayacağını açıkladı.

Dursun Özbek: Riva arazisine karma proje planlanıyoruz!

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan ve mevcut yönetimde de başkan yardımcılığı görevini üstlenen Dursun Özbek kulübün gayrimenkulleri ile ilgili konuştu..

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Dursun tarafından kuruldu.

Dursun Özbek riva projesi Haberi

Dursun Özbek riva projesi

Galatasaray'ın Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı bugün başladı. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu'nun tam kadro hazır bulunduğu toplantıya eski başkan Dursun Özbek de katıldı. 

Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek toplantıda söz isteyerek kürsüye geldi. Dursun Özbek şunları söyledi:

Riva projesi, Emlak Konut tarafından yapıldı. Riva ihalesi çıktı ve yaklaşık 970 milyon asgari bedelle yapıldı, bu ihale bedelinin yüzde 20'si Emlak Konut'a, yüzde 80'i bize ait. Sayın başkan herhalde iyi incelemediği için yanlış söyledi, 508 milyon TL dedi. Riva'dan taaahüt edilen 780 milyon TL bugün için. Hasılat paylaşımı olduğu için başkan haklı, ama hiç gizli bir şey yok. Emlak Konut'la yapılan projelerin en iyisi! Bunları söylerken koltuklarım kabarıyor. Galatasaray'a yapılan hizmetin en iyisi olması gerekiyor.

Göreve geldiğimden bu...