29 / 03 / 2024

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven Haberi

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti okul yaptırmaya hazırlanıyor. Gülseven’in memleketi olan Diyarbakır’ın Bismil İlçesi'nde inşa edilecek okula Ebru Yaşar Gülseven ismi verileceği belirtildi.


Eşinin adını ölümsüzleştiriyor


Bismil'de yapılacak olan 12 derslikli Ebru Yaşar Gülseven İlköğretim Okulu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurdukları öğrenildi. İşadamı Gülseven, 3 ay içerisinde yer tahsisinin yapılarak inşaata başlanacağını belirtti. Gülseven, "Modern bir okul yaptıracağız. Okulu bitirdikten sonra devlete bağışlayacağız”...