19 / 04 / 2024

edecan inşaat Ahmet Selim Ener

edecan inşaat Ahmet Selim Ener

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İnşaat maliyetlerindeki yükseliş durdurulamıyor! Veriler şaşırttı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan konut Fiyat Endeksi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Gayrimenkul değerleme uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, “Ocak ayının bitmesiyle inşaat maliyetlerindeki artışı yüzde 80 olarak hesaplıyoruz” diye konuştu. 

İnşaat sektöründe vergi tevfikatı yapılıyor mu?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'ndeki köşe yazısında Birden fazla takvim yılına sirayet eden inşaat ve onarma işlerinde kabulden sonra ödenen hakedişler tevkifatını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın o yazısı...

Türk inşaat şirketlerine Rusya'daki projelere yatırım çağrısı!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Türkiye'den yeni inşaat şirketlerini Rusya'daki projelere çekmeye ilişkin çalışmalar sürdürdüklerini açıkladı. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

edecan inşaat Ahmet Selim Ener Haberi

edecan inşaat Ahmet Selim Ener

2012 yılında temeli atılıp inşaatına başlanan cami inşaatı kamuoyunun gündemine ilk olarak ruhsatsız ve olması ve çalışan işçilerin sigortasının yapılmamasıyla yer tutmuştu. Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında caminin yapımını üstlenen Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.


Bu gözaltı Ener'in FETÖ'den ilk gözaltısı değildi. Ener, 15 Temmuz darbe girişiminden önce 12 Haziran 2016'da FETÖ'ye finans sağladığı iddiasıyla gözaltına alınmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Erdoğan'ın talimatıyla başlayan cami inşaatı, Ener'in gözaltına alınmasıyla birlikte...