29 / 03 / 2024

Edip Gayrimenkul kap

Edip Gayrimenkul kap

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul 2021'in ilk 9 ayında 32.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Edip Gayrimenkul'ün konsolide operasyonel kira geliri toplamı 1 Ocak 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında 32 milyon 316 bin 591 TL oldu. 

Edip Gayrimenkul'den ilk 6 ayda 2.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün yayınladığı gelir tablosuna göre; net satış rakamı 2 milyon 116 bin 794,11 TL oldu. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul'den 3 ayda 13.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş., tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Edip Gayrimenkul kap Haberi

Edip Gayrimenkul kap


Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı.


Kap Açıklaması:

2016.4. Dönemine ait Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre düzenlenmemiş, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Büyük Mükellefler Vergi Dairesine verilen gelir tablosu ekte sunulmaktadır.


Dosya için...