20 / 04 / 2024

Edirne kira

Edirne kira

Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, ülke genelinde vakıf kira geliri açısından Edirne’nin dördüncü il olduğunu söyledi.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Edirneli esnaflar mağdur! Kira sözleşmesi yerine video yüklediler!

Edirne'de esnafa verilen kira yardımından yararlanmak isteyen bir esnaf sisteme kira sözleşmesi yerine çocuk oyun videosu yüklediği için yardımdan yararlanamadı.

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

Edirne Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Çalışmalarına devam eden Edirne Belediyesi kiracılarından kira veya ecrimisil bedellerinin alınmamasına karar verdi.

Edirne Belediyesi, kiracılarından kira almayacak!

Edirne Belediyesi, faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan kiracılarından kira almayacağını duyurdu.

Edirne'de tarihi çarşılarda yapılan kira artışı mecliste!

Edirne'de Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan tarihi çarşılarda yapılan kira artışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytıncıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne en fazla kira gelirinde dördüncü!

Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, ülke genelinde vakıf kira geliri açısından Edirne’nin dördüncü il olduğunu söyledi.

Selimiye Arastası esnafı kira artışını çok buldu!

Edirne Selimiye Arastası’nda bulunan dükkan sahipleri, Vakıflar Edirne Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı kira artışını çok bulduklarını, bu ölçüdeki zammın bir tek arastaya yapıldığını söylediler. İşte ayrıntılar...

Edirne, Çanakkale, Aksaray ve Kars'ta kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında Edirne'de ev sahibi ve kiracılara ne kadar kira yardımı ödenecek? İşte Edirne, Çanakkale, Aksaray ve Kars'ta kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!..

TOKİ Edirne"de 420 konut satıyor! 103 bin TL"den başlayan fiyatlarla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ˜kira ödemek yerine kendi evinizin taksitlerini ödeyin" sloganı ile Edirne Hadımağa"da 420 konutu satışa çıkardı

Edirne Vakıflar, 29 gayrimenkulü kiraya verecek!

Taşınmazların alanları 3 metrekare ile 6 bin 140 metrekare arasında; aylık tahmini kira bedelleri 30 TL ile 500 TL arasında değişiyor. İhale 19 Nisan 2011 saat 14.30da Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecek

Edirne'de iki polis merkezi açıldı

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Edirne'de iki polis merkezi hizmete açıldı

Mağazalar, yaptıkları satışa göre kira ödeyecek

Starcity Outlet Center, merkezde yer alan mağazaların yüzde 60'ından asgari kira almayacak

Edirne kira Haberi

Edirne kira

Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, ülke genelinde vakıf kira geliri açısından Edirne’nin dördüncü il olduğunu söyledi.


Güneren, 2015 yılı sonu itibariyle Edirne’nin yaklaşık 20 milyon lira kira tahakkuku olduğunu açıkladı. 


Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güreren, Edirne’nin vakıf zengini bir il olduğunu belirterek, kira gelirleri açısından Türkiye’nin dördüncü ili olduğunu söyledi.


Güneren, İl Genel Meclisi toplantısında Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Vakıf kira gelirleri açısından İstanbul, İzmir ve Antalya’dan sonra Edirne’nin geldiğini belirten Güneren, restorasyon çalışmalarıyla ilgili de meclis üyelerini bilgilendirdi. 


Restorasyonlarda süreye bağlı kalınmaması gerektiğinin altını çizen Bölge Müdürü Güneren, “Süreye bağlı kalırsak sağlıklı restore olmuyor. Elimizdeki yapıların en genci 300 yıllık. Bu yapılar değişmeyeceği için onarımları uzun sürüyor” dedi.


Kentte Fatih Sultan Mehmet’in eğitim gördüğü Saatli Medrese’nin durumu hakkında da açıklamalarda...