23 / 04 / 2024

Edition Hotel kapatıldı mı

Edition Hotel kapatıldı mı

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.6'lık depremlerin ardından, Borsa İstanbul aracılığı ile 8 şirketin borsadaki paylarını geçici olarak kapatıldığı ilan edildi. 

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Türkiye'de 1.169 mahalle yabancı ikametine kapatıldı! Yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri?

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından, 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Türkiye’de 1169 mahalle yeni yabancı ikametine kapatıldı. Peki Türkiye'de yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri oldu? İşte yeni bir kararla yabancı ikametine yasak getirilen o iller ve mahalleler...

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Çinli emlak şirketi Evergrande’nin tahvilleri işleme kapatıldı!

Çin’de borç problemleriyle gündeme gelen gayrimenkul şirketi Evergrande’nin bazı tahvillerinin işleme kapatıldığı belirtildi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Kripto para piyasasında 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı!

Dün kripto para borsalarında ciddi bir dalgalanma yaşandı. Bu dalgalanma sert düşüşlere neden oldu. 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı.

Edition Hotel kapatıldı mı Haberi

Edition Hotel kapatıldı mı

Lüks Edition gitti butik Centric geldi

Turizmde yaşanan kan kaybına ilişkin sinyaller gelmeye devam ediyor. Özellikle İstanbul güvenlik problemlerinin de etkisiyle büyük sıkıntı yaşıyor. Oteller yüzde 30 seviyesinde dolulukla çalışıyor. Birçoğu bulunduğu binanın kirasını dahi ödeyemiyor. Geçen hafta da bununla ilgili bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Türkiye’de ilk kez DÜNYA aracılığıyla duyurulan haberde Almanya merkezli turizm devi Steigenberger, Maslak’taki 5 yıldızlı otelinin kapılarını kapattı ve işletmecisi iflasını haberimizin ardından ertesi gün resmen açıkladı. Turizmde bir gidişin daha öyküsünü sizlerle paylaşmak istiyoruz. Edition Hotel... Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel...


Billionaire Club, Cipriani gibi dünyaca ünlü markaları Edition Hotel binasında toplayan Mansimov, Türk ekonomisinde yaşanan büyümedeki yavaşlama yüzünden bazı adımlar atmıştı. Önce Billionaire Club ve Cipriani’yi kapatan...