25 / 04 / 2024

Edward Norton okyanus evi

Edward Norton okyanus evi

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright ne iş yapmaktadır?

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright'ın eğitim durumu nedir? Edward Arkwright kariyeri ve eğitim durumu nedir? Edward Arkwright'ın kim olduğu ve Edward Arkwright'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Dolar damlaya damlaya okyanus oldu! Dolar bugün ne kadar? 9 Temmuz 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Vatandaşlar, döviz kurlarını merakla takip etmeye devam ediyor ve sık sık "Bugün dolar kuru ne kadar?" sorusunu arama motorlarında araştırıyor. Peki, Dolar bugün kaç lira? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Sterlin kaç TL? 9 Temmuz 2023...

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arzum Okyanus Çeyiz Paketi ne kadar, en uygun nerede? 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Blender, çay makinesi, Türk kahve makinesi ve tost makinesini bir pakette toplayan Arzum, birbirinden şık tasarımlı çeyiz seti seçenekleri sunuyor. Peki Arzum Okyanus Çeyiz Paketi kaç TL? İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

HUAWEI nova Y90, Watch Fit 2, FreeBuds SE’den oluşan Okyanus Paketi yüzde 25 indirimli! İşte 12 Eylül 2022 fiyatları

Huawei, kalitesi, cazip fiyatları ve şık tasarımlarıyla Türkiye pazarındaki yerini her geçen gün artırırken beğeniye sunduğu yeni kampanyalarıyla da adından söz ettiriyor.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Sabri Gülel ve Serkan Gülel ortaklığında kuruldu.

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Arif Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Edward Norton okyanus evi Haberi

Edward Norton okyanus evi

Dövüş Kulübü, The Incredible Hulk gibi filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. 


John Lautner'ın imzasını taşıyan ev, 2013 yılında 22 milyon dolara satışa çıkmıştı. Aktör Edward Norton ise o dönemde bu parayı vermedi ve fiyatın biraz daha düşmesini bekledi. Sonunda evin fiyatı düşünce ilginç bir tasarıma sahip okyanus manzaralı bu evi satın aldı.


Norton'ın satın aldığı evin yakınlarında birçok ünlünün milyon dolar değerinde yazlık evleri bulunuyor.