28 / 03 / 2024

efendibey kentsel dönüşüm konutları

efendibey kentsel dönüşüm konutları

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Konutları teslim ediliyor!

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlanıyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm hız kazanıyor!

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Efendibey kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor!

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla sürdürdüğü Efendibey kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kura listesi açıklandı!

TOKİ ve Niğde Belediyesi tarafından Merkez Efendibey Mahallesi'nde inşa edilen 1357 kentsel dönüşüm konutunun kurası çekildi. Kurada ismi belirlenen hak sahiplerinin listesi ilan panolarında askıya çıktı.

TOKİ Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

6 yıl önce başlayan ve büyük bir bölümünün tamamlandığı TOKİ Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 1.357 adet dairenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm kurası 2 Mayıs'ta!

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan bin 357 konutun kura çekimi 2 Mayıs'ta yapılacak.

Efendibey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Niğde'de inşaatı devam eden Efendibey kentsel dönüşüm projesinde incelemeler yaptı.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de bitecek!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor. Projenin 2018 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Niğde'ye yeni bir çehre kazandıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları Niğde Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) işbirliğiyle son sürat devam ediyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiği Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Niğde’yi modern yerleşim ve yeni sosyal donatı alanlarıyla tanıştıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir yandan binalar yükselirken diğer yandan da altyapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor.

efendibey kentsel dönüşüm konutları Haberi

efendibey kentsel dönüşüm konutları


Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi’nin birlikte hayata geçirdiği Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa çıkacak. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ’yle beraber Niğde Belediyesi’nin yürütmekte olduğu Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin içinde yer alan üçüncü ve altıncı etaplardaki konutlardan bazıları satışa çıkacak. Alt gelir grubuna hitap edecek şekilde 31 konut ve standart 94 olmak üzere toplam 125 konut için müracaatlar başlayacak’’ dedi.


Satışa çıkacak konutların fiyatlarından ve ödeme şekillerinden bahseden Başkan Akdoğan, ‘’31 adet 2 oda 1 salon konutun yarısı 75 metrekarelik yarısı da 90 metrekarelik. 75 metrekarelik olanın fiyatı 110 bin TL, 90 metrekarelik olanın fiyatı da 162 bin TL. 75 metrekarelik konutlar 13 bin TL peşinatla, 90 metrekarelik konutların fiyatları...