28 / 03 / 2024

Ege Vitrifiye Catamaran ürünü

Ege Vitrifiye Catamaran ürünü

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye 4 yeni ürünüyle CERSAIE Seramik Fuarı'nda!

Ege Vitrifiye'nin açıklamasına göre, CERSAIE Seramik Fuarı'na bu yıl 140 metrekarelik bir stant ve 4 yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye‘den yeni ALIA serisi!

Türkiye’nin en büyük seramik sağlık gereçleri üreticilerinden Ege Vitrifiye, kolay erişilebilir fiyatla üstün hijyen ve temizlik sağlayan yeni ürünü, ALIA kanalsız klozeti pazara sundu.

Ege Vitrifiye 2015 Unicera Fuarı'na katılacak!

Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı'na katılacak..

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor!

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor. Seramik Sağlık Gereçleri sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı’na katılıyor.

Ege Vitrifiye Catamaran ürünü Haberi

Ege Vitrifiye Catamaran ürünü

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’ta gerçekleşen ISH fuarına katıldı. Fuar süresince sektör profesyonellerini standında ağırlayan firma, yeni ürünlerini ve ürün fonksiyonlarını ilgililerle paylaştı. Ege Vitrifiye’nin ihracat yaptığı Avrupalı müşterileri ve yeni potansiyel müşteriler standa oldukça ilgili gösterdi. Türkiye’de vitrifiye firmaları arasında yaptığı işlerle merak uyandıran öncü firmalardan biri olan Ege Vitrifiye, dünya platformunda da çevre dostu, su tasarruflu ürünleri ve özgün ürün tasarımlarıyla bir kez daha kendini kanıtladı.


Fuarda sergilenen ürünler arasında İtalyan tasarımcı Claudio Papa’ya ait Cataman ve Finikia serileri yoğun ilgi görürken, anti-bakteriyel yüzeyli, hijyenik özelliklere sahip lavabo ve klozetler Ege Vitrifiye standının gözde ürünlerindendi. Kaliteden ödün vermeyen ve iyi tasarımın herkesin hakkı olduğuna inanan marka Genel Müdürü Merter Savaş “Her geçen gün kendimizi geliştiriyor,...