19 / 04 / 2024

ekinkar turizm ataşehir

ekinkar turizm ataşehir

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Rest Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Rest Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Ataşehir Küçükbakkalköy turizm alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 1.192 metrekare yüzölçümlü 237 pafta, 2106 ada, 10 parsele ilişkin Turizm Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıktı...

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Yavuz Ortaç, Hasan Ege Tütüncüoğlu, Özgür Aksakallı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da kuruldu.

Ekincioğlu Kuyumculuk Gıda İnşaat Petrol Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Ekincioğlu Kuyumculuk Gıda İnşaat Petrol Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, İmdat Ekincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu.

Hotel Turizm ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi Ataşehir 2 Şubesi açıldı!

Butik Hotel Turizm ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi Ataşehir 2 Şubesi, Bilge Yavaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık 2013 tarihinde Ataşehir'de kuruldu...

ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Aras Özkaymak tarafından 1 milyon 660 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu

ekinkar turizm ataşehir Haberi

ekinkar turizm ataşehir


Ekinkar Turizm, Kolon Otel projesini İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir Küçükbakkalköy'de hayata geçirecek. Kolon Otel Ataşehir projesi 140 odalı olarak planlandı.


Yaklaşık 18 milyon TL'ye mal olması beklenen Ataşehir Kolon Otel projesi 22 katlı tek blok olarak tasarlandı. Ataşehir Kolon Otel projesi 14 bin 533 metrekare alanda inşa edilecek.


Mehmet Aşıkkutlu Camii'nin yanında yer alan Kolon Otel Atraşehir projesinde fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor sahaları, otopark, bay-bayan soyunma odaları, balo salonu gibi ortak alanlar olacak.




Gülcihan...