23 / 04 / 2024

elektrik fiyatları ne durumda

elektrik fiyatları ne durumda

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında artış olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" dedi.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Cumhurbaşkanı açıklamıştı! İndirim yarın başlıyor! Peki elektrik faturaları ne kadar düşecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği elektrik fiyatlarında yaşanacak olan indirim yarından itibaren hayata geçiyor. Peki  elektrik faturaları ne kadar düşecek? İşte yüzde15'lik elektrik indiriminin detayları...

Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 ocak 2023 fiyat listesi

Elektrik süpürgesi modellerine estetik bir boyut kazandıran Arnica'da ocak ayı fiyatları belli oldu. Siz de Arnica elektrikli süpürge modelleri ile artık tozlara veda edebilirsiniz. Peki Arnica elektrikli süpürgelerde fiyatlar ne kadar? İşte modeller ve fiyatları ...

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Westside Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Daire ve dükkan satış sürecinin hızla devam ettiği ve teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli Emlak Konutları'nda 7 adet dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Projede toplam 486 adet konut bulunuyor. Peki Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabilen Çukurova Balkon Rezidans 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Mozaik 'te yer alan daireler 2017 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

elektrik fiyatları ne durumda Haberi

elektrik fiyatları ne durumda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" dedi.


Yıldız, Enerji Şartı Genel Sekreteri Urban Rusnak'ı bakanlıkta kabulünün ardından basın mensuplarının, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında artışa gidilip gidilmeyeceğine yönelik sorularını yanıtladı.


Enerji maliyetlerinin çok fazla arttığını, doların 2,28-2,29'ları gördüğünü ifade eden Yıldız, enerji sektörü için doların değerinin artmış olmasının önemli dezavantaj olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin son 24 aydır herhangi bir fiyat artışına gitmediğini dile getiren Yıldız, oluşan maliyet artışının yerli kaynaklarla telafi edilmeye çalışıldığını belirtti.


Yıldız, "Ancak bu yıl içerisinde su rejimindeki düzensizlikler ve yağış azlığı bizi bunları dengeleyemeyecek bir noktaya getirmiş bulunuyor. Hem elektrik hem doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla, ekim, kasım ve aralık aylarını içermek kaydıyla, yüzde 9'luk fiyat...