28 / 03 / 2024

Ema Gürün İnşaat Kimin

Ema Gürün İnşaat Kimin

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Moody's: İnşaat sektöründe görünüm negatife döndü!

Moody's, küresel inşaat sektörü için görünümün negatife döndüğünü açıkladı. İnşaat sektörü için görünüm 2017'den beri ilk kez negatife döndü...

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Moody's Avrupa bankalarının görünümünü negatife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ekonomik büyümenin zayıflaması nedeniyle Avrupa bankalarının görünümünü "durağandan" "negatife" çevirdi.

Fitch Türk bankalarının görünümünü yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada 20 Türk bankasının görünümlerinin durağana yükseltildiği bildirildi.

Fitch Ratings 14 Türk bankasının görünümünü negatife çekti!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, yabancıların sahip olduğu 12 Türk bankası ve 2 kamu bankasının notunu indirdi, kredi görünümlerini negatif olarak belirledi...

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

GYO kurup halka arz planımız vardı, erteleyecek gibi görünüyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "2019'da GYO kurup halka arz planımız vardı; yüksek faiz ve kur ortamı nedeniyle erteleyecek gibi görünüyoruz" dedi...

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet görünürdü!

Prof. Dr. Hatemi, "Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet bizim sokaktan görünürdü. Diğer tarafa bakınca da Balkan Harbi'nden kalan istihkamlarla Okmeydanı'na kadar açıktı. 1950-1951'de yüksek apartmanlar görüldü" dedi...

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Ema Gürün İnşaat Kimin Haberi

Ema Gürün İnşaat Kimin


Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında kuruldu.


Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Yeni Mah.1 Kasım Cad.No.176...