28 / 03 / 2024

Emaar çalışan sayısı

Emaar çalışan sayısı

Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor.

TÜİK açıkladı! Ücretli çalışan sayısı 3 ay içinde 367 bin 305 kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı eylül ayından bu zamana kadar 367 bin 305 kişi azaldığı açıklandı. Buna göre, üç ayda çalışan sayısındaki düşüş yüzde 2,4 olarak gerçekleşti.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Gayrimenkul sektörüne yeni nesil çözümler geliyor...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Eylül 2023 tarihinde yayınlanan “ücretli çalışan” istatistikleri verileri kapsamında, gayrimenkul alanında çalışan sayısı 122 bin 179'a kadar çıktı. Bu rakam 2009 yılında 33 bin seviyesindeydi. İşte ayrıntılar...

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada "TÜİK ücretli çalışan istatistikleri Eylül 2023 verilerine göre gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısının 122 bin 179'a ulaştığını söyledi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

TÜİK: İnşaat sektörlerinde çalışan işçi sayısı yüzde 12,8 arttı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat, sanayi ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışan sayısı bir önceki aya göre eylülde değişmedi. Ancak inşaatta çalışan işçi sayısı geçen seneye göre yüzde 12,8 arttı.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Gayrimenkul sektöründe Ağustos'ta istihdam rekoru kırıldı! Sektörde ücretli çalışan sayısı 12 bin 224 oldu! 

Türkiye'de Ağustos 2023'te "gayrimenkul faaliyetleri" sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224'i buldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte detaylar...

İnşaat sektöründe istihdam rekoru kırıldı, sektörde çalışan sayısı 1,7 milyon seviyesine ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; Türkiye'de ağustos ayında "inşaat" alanında ücretli çalışan sayısı bir virgül yedi tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

Emaar çalışan sayısı Haberi

Emaar çalışan sayısı

Gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor. Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVMve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan Emaar, işe alımların ciddi bir kısmını Linkedln üzerinden yapıyor. 


Emaar Fas, Pakistan, Ürdün, Irak ve Türkiye'den sorumlu Bölge CEO'su Ozan Balaban, çeşitliliğe uyum sağlayabilecek adaylar aradıklarını söylüyor. 


Gayrimenkul şirketi Emaar Properties FJSC'nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor. Dolalaylı olarak istihdam sağladı ve danışmanlık hizmeti aldığı firmalarla bu sayı 2.000'e kadar çıkıyor. DesignerOutlet. Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler in de açdmasty la birlikte Emaar Türkiye'nin istihdam sağlayacağı kişi sayısı üç katına çıkacak. 


Emaar'ın Fas, Pakistan, Ürdün, Irak ve Türkiye'den sorumlu Bölge CEO'su Ozan Balaban, "Biz işlerimizde her zaman için mükemmelliği arayan bir firmayız. Mükemmel işlerin...