19 / 04 / 2024

emekli Mimarsinan evleri kura çekilişi

emekli Mimarsinan evleri kura çekilişi

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu proje de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanacak.

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

emekli Mimarsinan evleri kura çekilişi Haberi

emekli Mimarsinan evleri kura çekilişi

Aylık taksitlerin daire teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede toplamda 250 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor.


Kura çekiminde asil hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu  bugün saat: 10.00’ da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salonu’nda belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Başvuru katılım listesi için tıklayın


Kura sonuçları tam listesi için