16 / 04 / 2024

emin evim ahenk beylikdüzü

emin evim ahenk beylikdüzü

Emin Evim Ahenk Beylikdüzü'nde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla konutlar satışa sunuluyor. Eminevim bünyesinde kısa süreli vade seçeneklerinin de sunulduğu Emin Evim Ahenk'te banka kredili ödemeler de yapılıyor...

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da daire fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul projesinde 1 + 1, 2+1, 3+1 konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da 60 ay 0 faizle!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konutlar %30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Emin Evim Elbirliği Sistemi ile ayda bin 100 konut teslim ediyor!

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

emin evim ahenk beylikdüzü Haberi

emin evim ahenk beylikdüzü


Eminevim Otomotiv tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Emin Evim Ahenk projesi 30 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


500 konuttan meydana gelen Emin Evim Ahenk projesinde 1+1'den 5+1 dublekslere kadar konut alternatifleri yer alıyor. Emin Evim Ahenk'te inşaatı başlayan bloklarda daire teslimleri 20 ay, daha başlamamış olan bloklarda konutların teslimleri 30 ay sonra başlıyor.


Emin Evim Ahenk daire fiyatları ; 69,49 metrekare - 97,74 metrekare 1+1 daireler 120 bin TL ile 220 bin TL, 96,50 metrekare - 192,79 metrekare 2+1 daireler 187 bin 200 TL ile 459 bin 900 TL, 175,08 metrekare - 235,20 metrekare 3+1 daireler 346 bin 500 TL ile 568 bin 700 TL, 95,55 metrekare - 290,67 metrekare 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler 208 bin 800 TL...