18 / 04 / 2024

emin geldegül

emin geldegül

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşü başlıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nde test sürüşü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin çok yakında hizmete açılacağını müjdeledi.

emin geldegül Haberi

emin geldegül

Söke'de hizmet veren Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor. Ocak ayında  Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından Hacılar Camii karşısında hizmete açılan Güneş Gayrimenkul, tatil kampanyasıyla konut satışlarının artmasını sağlamak istiyor.


Emin Geldegül, "Kampanyamız yaz ayı süresince devam edecek. İki kişinin yararlanabileceği tatil kampanyamıza şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor" dedi.  


Emin Geldegül, tatil kampanyasıyla emlak sektöründe müşteri odaklı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Geldegül, "5 aylık süreçte Söke’de geniş bir müşteri portföyüne ulaştık. Ev satarken bunun da yanında müşterilerimize, özellikle evli çiftlerimize ve ailelere jest yapmak istedik. Ev almak isteyen ailelerimizi Güzelçamlı’da bulunan ve firmamızla anlaşmalı lüks bir otelde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Ev almak isteyip bunun da yanında tatile çıkmayı da arzulayan Sökeliler...