24 / 04 / 2024

Eminönü Eyüp tramvayı

Eminönü Eyüp tramvayı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü'nden Eyüp'e uzanacak bir tramvay hattı yapılacağının müjdesini verdi. Topbaş, hattın ihalesi ve yer teslimlerinin yapıldığını söyleyerek Haliç sahilden geçeceğini belirtti.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2022'de tamamlanacağını müjdeledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler başladı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü-Alibeyköy hattında ilk sefer bugün saat 12:00'de başladı. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü Eyüp tramvayı Haberi

Eminönü Eyüp tramvayı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla düzenlenen törende Eyüp İSKİ Hizmet Binası, Eyüp Ağaçlı, Akpınar ve Çiftalan Mahalleleri Atıksuyu ve Yağmursuyu Hattı Yapımı, Eyüp Akpınar Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kemerburgaz Mahallesi İçmesuyu Hattı Yapımı açılışı yapıldı. Törende ayrıca, İslambey Mahallesi Atısuyu ve Yağmursuyu Hattı İnşaatı, Kemerburgaz Atıksu İnşaatı ve İslam Bey Yağmursuyu Tünel inşaatının ise temelleri atıldı.


"İSTANBUL'A 98 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK"


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş göreve geldikleri günden bu güne İstanbul'a 98 milyar liralık yatırım yaptıklarını ifade ederek, "Nüfusu geçmişte 7 milyon civarındayken İstanbul'a haftada ancak bir kere su veriliyordu. İstanbul'un artık su problemi yok. Kurduğumuz ileri biyolojik arıtma tesisleri sayesinde denizlerimize atık su dökülmüyor. Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olduğu dönemde bu kentin sevdalısı olarak...