29 / 03 / 2024

Emiroğulları İnşaat iletişim

Emiroğulları İnşaat iletişim

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Selçuk Sukas, Emiroğulları İnşaat'a transfer oldu!

İstanbul inşaat sektörünün başarılı satış müdürlerinden Selçuk Sukas artık Bursa'da. Bursa ‘ da yirmi yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emiroğulları inşaat; İstanbul firmalarını ekarte ederek Selçuk Sukas’ın Bursa'ya transferini gerçekleştirdi

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Giraz tarafından kuruldu. 

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Rahımov tarafından kuruldu. 

Mahmoudoğulları İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmoudoğulları İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Youssef tarafından kuruldu.

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Domur tarafından kuruldu. 

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sünbül Bal tarafından kuruldu. 

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Gökhan Yücel ve Tolgahan Yücel ortaklığında kuruldu.

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

Halitoğulları İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halitoğulları İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Barik tarafından kuruldu. 

Emiroğulları İnşaat iletişim Haberi

Emiroğulları İnşaat iletişim

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Bursa Mudanya'nın Halitpaşa Mahallesi'nde başladığı 11'inci konut projesi olan 'Mavi Yeşil' 11 blok ve 140 daireden oluşuyor. Konfor ve huzurun ön planda tutulduğu proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Emiroğulları İnşaat, Mavi Yeşil Projesinin hemen yanında önümüzdeki ay, 1 blok 32 daireden oluşan Manzara-1 ve ruhsat çalışmaları süren 49 dairelik Manzara-2 projelerini de hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 2017 yaz sonu teslim edilmesi hedeflenen her üç projenin de satışları yoğun şekilde devam ediyor. Satışlardan çok memnun olduklarını dile getiren Emiroğulları inşaat ortaklarından Mustafa Demir, konut sektöründe kendini geliştiren, yenileyen ve projeleri ile yön belirleyen bir firma olmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Mustafa Demir....