20 / 04 / 2024

Emlak Bankası konutları

Emlak Bankası konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Emlak Bankası sıradan bir banka değildir, aynı zamanda mevzi bir bankadır. Bu ülkeye zarar vermek adına ekonomik spekülasyon yapanlara, manipülasyonculara, dolar spekülatörlerine ve faiz lobisine cevap vermek için ihdas edilmiş bir kurumdur" dedi...

Emlak Bankası'nda yeni dönem!

Türkiye Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, düzenlenen toplantıda bankanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın, ''Bankamız, gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir'' diye konuştu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Emlak Bankası için çalışmalar başladı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden faaliyete geçmesi beklenen Emlak Bankası ile ilgili konuştu. Ağbal, Emlakbank'ın yeniden faaliyet geçmesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Emlak Bankası 16 yıl aradan sonra geri dönüyor!

Hükümet, Emlak Bankası'nın yeniden kurulacağı müjdesini verdi. 2001 yılında tasfiyesine kararı verilen Emlakbank yeni af yasa tasarısı sonrası 16 yıl aradan sonra geri dönecek.

1995 yılında Ataköy'de tek odalı ev 4.5 milyar liraya satılıyormuş!

1995 yılında Ataköy'de Emlak Bankası tarafından yaptırılan tek odalı 70 metrekarelik daire 4 milyar 150 milyon liradan (bin 64 adet altın parası), 208 metrekarelik evler ise 11 milyar liradan satışa sunulmuş.

1994 yılında lüks konutlar görücüye çıkmış!

1994 yılında Emlak Bankası tarafından Mimaroba, Sinanoba, Yahyakaptan ve Ataşehir'de inşa edilen binlerce konut görücüye çıkmış. Peşin ödemelerde ise yüzde 10'dan 16'ya varan indirimler yapılıyormuş.

1993 yılında Emlak Bankası'ndan büyük satış!

1993 yılında Emlak Bankası 10 yıl vadeyle konut satışına devam ediyormuş. Sinanoba'daki konutlar 509 milyon ile 1 milyar 813 milyon lira arasında satılıyormuş. Bahçeşehir'deki konutlar ise 780 milyon liradan başlıyormuş.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Emlak Bankası konutları Haberi

Emlak Bankası konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de düzenlenen EmlakBank iftarında, Türkiye'nin geçen 2 yılda çok büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadığını belirterek, en büyük değişimin, hükümet sisteminde olduğunu ve milletin büyük desteğiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğini belirtti. 

Yeni sistemin de ruhuna uygun olarak bakanlığın yetkilerinin genişletildiğini ve sorumluluklarının arttırıldığını ifade eden Bakan Murat Kurum, "Bağlanan yeni genel müdürlükler ve yeni başkanlıklarla beraber çok daha etkin, dinamik, hızlı, çözüm merkezli bir kurum, daha büyük bir aile haline geldik. 93 yıllık birikimi ve yeni yüzüyle Emlak Katılım Bankamız, bu büyük ailenin en yeni ve en genç üyesi oldu. Her şeyden evvel nasıl yoğun bir mesai yaşadığınızı bildiğimi ve takdir ettiğimi bilmenizi isterim. Bu zamana kadar yaptıklarınıza baktığımızda, beklentilerimizin ve arzularımızın gerçekleşeceğine dair...