28 / 03 / 2024

emlak borcu sorgula

emlak borcu sorgula

Emlak vergisi borç sorgulama için gayrimenkulünüzün bağlı olduğu belediyenin e-belediye sistemine dahil olmuş olması gerekiyor. Söz konusu E-belediye sistemine dahil olan belediye listesi haberimizde bulunuyor...

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Emlak vergisi ödenmeden tapu devri yapılır mı?

Evini satmak isteyen ancak vergi borcu bulunan vatandaşlar, "Emlak vergisi borcu olan ev satılabilir mi?" sorununa yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat... Bu tarihi sakın kaçırmayın...İşte, vergi borcu yapılandırma son başvuru tarihi...Hemen bakın...

Emlak vergisi borcu nasıl ödenir? Emlak vergisi nereye ödenir?

Mülk sahibi olan kişiler emlak vergisini ödemekle mükelleftir. Bu emlak vergisi ödeyecek olan vatandaşlar, konu nezdinde birtakım soruların yanıtını aramaktadır. İşte emlak vergisine dair sorulan o sorular ve yanıtları!

Emlak vergisini ödeyene güzel haber! Paranızı geri alacaksınız!

Emlak vergisini ödeyene müjde. Devletin size borcu olabilir. Hemen bakın. İşte detaylar!

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Emlak vergisi 1 ve 2 taksit ne zaman? Emlak vergisi borcu ödenmezse ne olur?

Emlak vergisine dair vatandaşların aklını kurcalayan pek çok soru bulunmaktadır. Gelin o sorulara yanıt bulalım. İşte detaylar!

Emlak vergisi borcu sorgulama nasıl yapılır?

Tapu alım satım işlemine konu olan gayrimenkulün emlak vergisi borcunun olmaması gerekiyor. Peki, emlak vergisi borcu sorgulama nasıl yapılır?

Emlak vergisinin 2. taksitleri ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi ödeyecek mükellefler detayları araştırmaya başladı. Her sene iki taksit şeklinde ödenen vergi borcu geri sayım başladı. Peki, emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksitleri ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 7 gün!

Milyonlarca ev sahibinin merak ettiği emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son gün belli oldu. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor...

emlak borcu sorgula Haberi

emlak borcu sorgula

Emlak vergisi borç sorgulama!

Kanuna göre emlak vergisinden muaf tutulmayanların 1 Kasım ile 2 Aralık 2013 tarihleri arasında 2. emlak vergisi taksitlerini ödemeleri gerekiyor. Emlak vergisi borçlarına ilişkin bilgiler, gayrimenkulün bağlı olduğu belediyeye giderek öğrenebiliyor.


Ancak, eğer belediye internet üzerinden "E-belediye" sistemini kullanıyorsa, bu sistem üzerinden emlak vergisi borç sorgulama, emlak vergisi borç ödeme ve daha birçok işlem gerçekleştirilebiliyor.


Bugün, bu sistemi kullanan belediyeler aşağıda sıralanıyor;


Adana Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Adıyaman Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Afyon Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Aksaray Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Amasya Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Antakya Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Artvin Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve...