28 / 03 / 2024

Emlak Konut 2016 satışları

Emlak Konut 2016 satışları

İstanbul'daki konut projelerine kardeş ülkenin yatırımcıları büyük ilgi gösterirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum yabancıya birçok avantaj sunulduğunu ifade ederek, "Bu yıl yabancıya satışta 10 milyar doları aşarız" dedi.

Emlak Konut'un satışları hız kazanacak!

Ekonomist Dergisi Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Turhan Emlak Konut'un 2016 yılı ciro verileri ve satışlarını inceledi. İşte, İlknur Turhan'ın araştırma sonucu...

Emlak Konut satışları 2016 yılı 2. yarısında artacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, sene başında 2016'da gayrimenkul satışlarının artacağını belirtmişti. 2016 2. çeyrekte gayrimenkul satışları yeni proje lansmanları ile birlikte hız kazanacak.

5 yılda TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut ile ilgili bazı iddialar TBMM'de!

2011-2016 yılları arasında TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut GYO ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Emlak Konut'tan Galatasaray açıklaması: Protokollerin fesih süreci başladı!

Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi süreci başlatıldı...

Emlak Konut'tan 2017 indirim kampanyası!

Emlak Konut GYO yeni bir kampanyaya başladı. "Borcunuzu şimdi ödeyin, fırsatları ertelemeyin" sloganıyla tanıtılan kampanya, 31 Aralık 2016 tarihinden önce satın alınan bağımsız bölümleri kapsıyor.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı.

Emlak Konut yabancılara 6 yılda 2.7 milyarlık satış yaptı!

Emlak Konut GYO 2010-2016 döneminde yabancı ülke vatandaşlarına toplam 4 bin 205 bağımsız birimin satışını gerçekleştirdi. Firma bu satıştan KDV hariç 2 milyar 756 milyon 840 bin 452 TL gelir elde etti.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Emlak Konut 2016 gelir tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2016 gelir tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 satışları Haberi

Emlak Konut 2016 satışları

Emlak Konut GYO, dün açılan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Türkiye'deki projelerini tanıttı. Bu yıl ikincisi düzenlenen, Türkiye, Almanya, İspanya ve Portekiz gibi 11 ülkeden 100'ün üzerinde projenin tanıtıldığı fuar, Azerbaycan Cumhuriyeti Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanı Kerem Hasanov'un katılımıyla açıldı.


En çok proje Türkiye'den

Yabancı proje sayısı olarak en çok Türkiye'nin olduğu fuarda, Emlak Konut GYO da Türkiye ve İstanbul'daki yatırım fırsatlarını katılımcılarla paylaşırken, İstanbul'da hayata geçirilen Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin de tanıtımını gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşmasının önemli olduğunu ifade ederek, "Yakın coğrafyamıza ülkemizdeki yatırım fırsatlarını çok iyi anlatmalıyız. Bu yıl ikincisi düzenlenen bu fuarla kardeş ülke Azerbaycan'dan Kafkaslara ve Türk Cumhuriyetlere yaptığımız açılımı bir adım...