16 / 04 / 2024

Emlak Konut çavuş ihalesi

Emlak Konut çavuş ihalesi

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

Emlak Konut GYO, TOKİ'nin Kartal'daki 14 arsasını satın aldı!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde bulunan İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe, Çavuşoğlu ve Soğanlık mahallelerindeki 14 adet taşınmazı, 457 milyon 75 bin TL'ye satın aldı. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut Şile Çavuş Projesi'nde 58 yapının ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

Emlak Konut, Kartal Çavuşoğlu'nda 24,2 milyona arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal Çavuşoğlu'nda yer alan 7 bin 583 metrekarelik arsayı 24 milyon 290 bin TL bedelle satıyor...

Emlak Konut Şile Çavuş arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Şile Çavuş arsası için imzalar atıldı.

İdealist GYO Emlak Konut Şile Çavuş arsa ihalesi teklifini güncelledi!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katılım gösterdi. İhale komisyonu istekliden teklifini revize etmesini talep etti.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesini İdealist GYO kazandı!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 15 milyon TL teklif verdi.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 Perşembe günü gerçekleştirilmişti. Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu için tarih belli oldu.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesine en yüksek teklif İdealist GYO'dan!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

İdealist GYO, Emlak Konut Şile ihalesine katıldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO'nun bugün yapıldığı Şile Çavuş arsa ihalesine katıldı.

İdealist GYO, Emlak Konut Şile ihalesine katılacak!

İdealist GYO Emlak Konut GYO tarafından 13 Temmuz'da yapılacak ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katılacak.

Emlak Konut Şile Çavuş arsa ihalesi 13 Temmuz'da!

Emlak Konut Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 Perşembe günü yapılacak. İhaleye konu olan arsanın toplam fonksiyon alanı 17 bin 933 metrekare.

Emlak Konut Tuzla ve Şile'de yeni projeye hazırlanıyor!

Yapım ihalelerinde gaza basan Emlak Konut GYO Tuzla İçmeler ve Şile Çavuş bölgesinde yeni ihale hazırlığına girdi.

Emlak Konut çavuş ihalesi Haberi

Emlak Konut çavuş ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu yapıldı. İhaleye yalnızca bir firma katıldı. 


Şaşırtan ihale

Genelde büyük talep gören ve firmaların yarışa girdiği Emlak Konut ihalelerinde bu kez şaşırtıcı bir sonuç doğdu. İhaleye sadece İdealist GYO-İdealist İnşaat İş Ortaklığı katıldı.


İdealist GYO, Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinde arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 7 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 50 milyon TL teklif verdi.


İhalenin pazarlık - açık artırma bölümünü içeren ikinci oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, istekliye ihalenin ikinci oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecek.


Emlak Konut Şile Çavuş arsasında turizm alanı, konut alanı ve ticari alan inşa edilebilecek. Arsanın toplam büyüklüğü...