25 / 04 / 2024

emlak konut Ertan Yetim

emlak konut Ertan Yetim

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı yine Ertan Yetim oldu. İşte diğer komite üyeleri..

Körfez yatırımcısı teşviklerle Türkiye'ye çekilecek!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Katar Fuarı’na katılan Türk işadamları cazip teşvikleri anlatıp, Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmeye çalışıyor.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyeleri ve görevleri!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu son halini aldı. Genel Müdür Murat Kurum'un bakan olması sonrasında yeni genel müdür Ertan Keleş oldu...

Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş oldu!

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş oldu.

Ertan Yetim Emlak Konut'un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Emlak Konut'un başkanı yine Ertan Yetim oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı yine Ertan Yetim oldu. İşte diğer komite üyeleri..

Emlak Konut yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Nisan'da yapılacak genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından Ertan Yetim, Murat Kurum, Sami Er ve Mehmet Özçelik aday olarak gösterildi.

Emlak Konut geri alım programı açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın gerekli görülen durumlarda alınabilecek paylar için fon ayrılması ve işlemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim veya Genel Müdür Murat Kurum tarafından yürütülecek.

Emlak Konut GYO şirket paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO "Şirket paylarının geri alımı" ile ilgili madde çerçevesinde şirket hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımı yapabilmesi için Ertan Yetim veya Murat Kurum'a yetki verildi.

emlak konut Ertan Yetim Haberi

emlak konut Ertan Yetim

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu ve komiteler hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Bağımsız Üye Ertan Keleş, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Murat Kurum, Muhterem İnce, Sami Er, Mehmet Özçelik ve Havvanur Yurtsever seçildi. 
 
Komitelere aşağıdaki kişilerin seçilmesine karar verildi;
 
Kurumsal Yönetim Komitesi: Ertan Keleş(Komite Başkanı), Muhterem İnce, Sami Er Hakan Akbulut, Hasan Vehbi Arslantürk

Denetimden Sorumlu Komite:  Ertan Keleş(Komite Başkanı), Muhterem İnce, Havvanur Yurtsever
 
Riskin Erken Saptanması ve Risk Yönetimi Komitesi: Havvanur Yurtsever (Komite Başkanı), Ertan Keleş, Mehmet Özçelik

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 28.03.2018 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulumuzun, 28.03.2018 tarihinde yapılan ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda;

Yönetim Kurulu Başkanlığı'na...