18 / 04 / 2024

emlak konut içmeler ihalesi 2017

emlak konut içmeler ihalesi 2017

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 16 Haziran'da yapılacak. İhalenin 1. oturumuna 9 firma katılmıştı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Emlak Konut Tuzla İçmeler Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Şişli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şişli Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla İçmeler'deki 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Şişli arsasının kat sınırı 10!

Emlak Konut Şişli arsasındaki konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı ise 5 kat olarak belirlendi.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

Emlak Konut İçmeler arasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO, Tuzla İçmeler Mahallesi'nde yer alan parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Şişli'deki arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, KAP'ta İstanbul Şişli Teşvikiye parsellerine ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Tuzla İçmeler için Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı!

53 milyon 927 bin TL ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci otumu 17 Haziran'da gerçekleştirilmişti. Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası için imzalar atıldı.

Emlak Konut Tuzla İçmeler ihalesini Dağ Mimarlık kazandı!

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 53.9 milyon TL teklifle Dağ Mimarlık kazandı.

emlak konut içmeler ihalesi 2017 Haberi

emlak konut içmeler ihalesi 2017

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 9 Haziran 2017 Cuma günü 1. oturumunu gerçekleştirdiği İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2.oturumu 16 Haziran 2017 Cuma günü saat 15:30'da yapılacak.


En yüksek teklifi Sayar İnşaat vermişti

Emlak Konut Tuzla İçmeler ihalesinin 1. oturumuna 9 firma teklif vermişti. İhalede en yüksek teklifi ise  Sayar İnşaat arsa satışı karşılığı toplam geliri olarak 100 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 25 milyon TL teklif vermişti. 


16 Haziran'da gerçekleştirilecek ihalenin 2. oturumu sonrasında ihalenin kazananı belli olacak. Konum olarak önemli bir noktada yer alan arsa D-100 karayolu üzerinde Tuzla Devlet Hastanesi ve Tuzla Belediye ile komşu konumda yer alıyor.


Ticari ünite, turizm ve konutların inşa...