28 / 03 / 2024

Emlak KONUT İstanbul ihaleleri

Emlak KONUT İstanbul ihaleleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haziran ve Temmuz ayı içerisinde 7 ihale gerçekleştirdi, ihalelerden 10 milyar TL'lik satış geliri bekleniyor.

Murat Kurum: İstanbul'da 3 ihale daha planlıyoruz!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'da yılın 2. yarısında en az 6 ihale daha yapmaya hazırlanıyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum açıklama yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

Emlak Konut'tan 2020'de 5 dev ihale!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 ihale takvimini açıkladı. Emlak Konut İstanbul ve Ankara'da yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı...

Emlak Konut İkitelli 2. Etap ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna 6 firma katıldı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ihalesini 101,5 milyonla İlk Yapı kazandı!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini 101 milyon 504 bin 350 TL + KDV ile İlk Yapı kazandı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Emlak Konut İstanbul'da 2 dev proje yapacak!

Emlak Konut İstanbul'da 2 yeni proje yapacak. Projelerin biri Şişli Teşvikiye'deki Marmara Üniversitesi arazisinde, bir diğeri de Çekmeköy Taşdelen'deki Çekmeköy Kışlası arazisinde hayata geçirilecek. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

Emlak Konut Küçükyalı'daki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı'daki 16773 ada 4 parsel için hazırlatılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut'tan 5,3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Emlak Konut İstanbul Ankara ve Kastamonu'da yer alan toplam 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu iptal edildi. 

Emlak Konut'tan Hoşdere'deki gayrimenkulün kira değerleme raporu!

Emlak Konut , İstanbul Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan 700 ada 3 parsele ilişkin kira ekspertiz değeri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

Emlak KONUT İstanbul ihaleleri Haberi

Emlak KONUT İstanbul ihaleleri


Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Haziran ve Temmuz ayları içerisinde 7 ihale gerçekleştirdi. Riva, Tuzla, İzmir Alsancak (2 Etap),  Şile, Zeytinburnu ve Antalya Muratpaşa’da 7 proje için gerçekleştirilen ihalelerden 10 milyar TL'lik satış geliri bekleniyor. 



Galatasaray’ın Riva arsasına 3,1 milyar TL

Emlak Konut GYO ile Galatasaray SK arasında 29 Haziran 2016’da imzalanan protokol kapsamında, Galatasaray'ın Riva’daki 1 milyon 76 bin 20 metrekare alana sahip arsası için gerçekleştirilen ihalenin kazananı 3 milyar 100 milyon TL teklif ile Fema İnş. Tic. A.Ş.- Klv İnş. A.Ş. İş Ortaklığı olmuştu.


Toplamda 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan Riva arazisinde ayrıca 206 bin 497 metrekarelik bir de özel orman alanı da yer alıyor. 


Galatasaray Riva ihalesini Fema İnşaat-KLV İnşaat...