24 / 04 / 2024

Emlak Konut kampanyaları

Emlak Konut kampanyaları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 15 projedeki 147 ticari ünitede başlattığı kampanyası ile 60 ay 0 faiz ve 120 ay 0.95 faiz imkanı sunuyor...

Emlak Konut'tan kazandıran fırsatlar için son günler!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanyaya başladı. Daha önce konut alanlar için başlatılan kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek...

Emlak Konut'tan dev kampanya atağı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yılsonuna kadar İstanbul'da Florya ve Nişantaşı'nın yanı sıra Ankara'daki Devlet Mahallesi ihalelerini yapacaklarını belirtti. Kurum, aynı zamanda 15 Eylül'den itibaren yeni bir konut kampanyasının başlatacaklarını müjdeledi.

Son 15 yılda konut sektörünün vizyonu değişti!

Emlak Konut GYO daha güçlü Türkiye için üretimine hız verdi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Emlak Konut'un tarihi kampanyasında yarın son gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün hain darbe girişiminden sonra başlattığı tarihi kampanya yarın sona erecek.

Emlak Konut 3. çeyrekte kar hedefini yükseltti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı 3. çeyrekte 10 milyon metrekare arsa ve projelerin hayata geçirileceğini açıkladı.

Emlak Konut'tan 30 projesinde yeni kampanya!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,son dönemde yaşanan gelişmelerden sonra piyasadaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları arttırmak için yeni bir kampanyaya başladı. İşte Emlak Konut'un TÜFE'li Satış Kampanyası'nın detayları...

Emlak Konut’un konut seferberliğinde detaylar netleşiyor!

Emlak Konut’un, ‘konut seferberliği’nde detaylar netleşti. Faizi indirip, vadeyi uzatan kampanyaya 15 bin birim dahil edildi. 1 Ağustos’ta başlayacak kampanyada Maslak 1453, Avrupa Konutları, Evora, İstMarina gibi projelere de yer veriliyor.

Emlak Konut'tan 15 bin TL peşinatla daire!

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut GYO sektöre moral oldu!

Emlak Konut, gerçekleştirdiği ihaleler, düzenlediği kampanyalar ve yeni proje lansmanları ile hem inşaat firmalarına hem de yatırımcılara büyük moral verdi.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Emlak Konut arsaları ile sektör nefes alıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut arsaları ve kampanyaları ile sektör nefes alıyor.

Emlak Konut ve GYODER kampanyasında son hafta!

Darbe girişimi ardından Emlak Konut ve GYODER’in kampanyalarıyla başlattıkları konut atağı, hem sektörün hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Satışlar ve cirolar her gün artıyor.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

Emlak Konut'tan 2 dev kampanya!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki satışları arttırmak için 2 dev kampanya başlattı. 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada satışlar çekilişsiz, kurasız yapılacak. İşte kampanyaların tüm detayları..

Emlak Konut Burgazkent'in geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Burgazkent Konutları'nın geçici kabulünün tamamlandığını açıkladı  

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 422 bin TL'ye 4+1!

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 48 ay vadede aylık taksitler 5 bin 64 TL’den, 60 ay vadede ise aylık taksitler 3 bin 575 TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

Emlak Konut kampanyaları Haberi

Emlak Konut kampanyaları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile ticari ünite yatırımları için yeni bir fırsat daha sunuyor. Bankasız, kefilsiz dükkan ve ofis alma fırsatı sunan Emlak Konut, portföyünde bulunan 15 projedeki toplam 147 ticari ünite için yeni bir kampanyaya başladı.

Emlak Konut 147 ticari ünitede başlattığı yeni kampanya kapsamında 60 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuyor. Emlak Konut bunun dışında 120 ay vade ile ödeme yapmak isteyenlere ise yüzde 1.95 faiz oranıyla vade imkanı sağlıyor. Ayrıca peşin ödemelerde de çeşitli indirim imkanları sunuluyor.

Kampanyalı projeler
1.    Bahçekent Emlak Konutları - Yaşam Başladı - 14 Ofis 
2.    Bahçekent Flora - Yaşam Başladı  - 1 Dükkan
3.    Batışehir - Yaşam Başladı - 4 Dükkan
4.    Bulvar İstanbul - Yaşam Başladı...