20 / 04 / 2024

emlak konut kampanyası

emlak konut kampanyası

Daha güçlü ekonomi için başlatılan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile yüzde 10 indirimle, yüzde 10 peşinatla ve 0,98 faizle ev sahibi olunabiliyor...

İşte Emlak Konut kampanyasında en çok ilgi gören 5 proje!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen ''Güçlü Türkiye için Birlik Vakti'' kampanyasında bugün son gün. Kampanya kapsamında en çok ilgi gören 5 proje sizin için araştırıldı. İşte o haber...

Emlak Konut'tan iddialı projeler geliyor!

Yenibirlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında Emlak Konut'un kampanyasını değerlendirdi. Gökkaya, Emlak Konut'un projeleriyle ilgili de bilgi verdi.

20 yıl vadeli konut kampanyası ne getirecek?

Emlak Konut GYO tarafından 240 ay vadeli konut kampanyası başladı. Peki kampanya ne gibi etkilecek? Avantajları nelerdir? Bütün soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

Gayrimenkul sektörü piyasalar düşerken bile kazançlı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi Deniz Karataş, Emlak Konut GYO ve GYODER önderliğindeki kampanyayı anlattı. Karataş, ''Emlak Konut'un kampanyaları sektörü bir süre ayakta tutabilir'' dedi.

Emlak Konut kampanyasında hangi vadeden konut alınır?

Dev kampanya, soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Vatandaşlar, hangi vadenin daha avantajlı olacağı konusunu merak ediyor. 240 ay mı yoksa 120 ay taksit mi?

İşte Emlak Konut kampanyasının tüm detayları!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası ile piyasa faiz oranları karşılaştırıldı. Kampanya ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizin içinde yer alıyor...

Emlak Konut'tan 1 ayda 2 milyarlık satış!

Emlak Konut GYO, ağustos ayında 1 milyar 960 milyon lira değerinde 2 bin 547 adet bağımsız bölüm sattı. Yılın başından bugüne kadar da 6.2 milyar lira değerinde konut ve ofis sattıklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Sektöre ciddi ivme kazandırdık” dedi.

Emlak Konut'un kampanya süresi uzadı!

Emlak Konut GYO, peşinat tutarı ve faiz oranında indirim sağlayan satış kampanyasmı yıl sonuna kadar uzattı.

Emlak Konut kampanyasıyla kimler ev alıyor?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ekonomiye can suyu olması için Emlak Konut GYO tarafından ‘Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz Kampanyası’ başlatılmıştı. Peki bu kampanyadan kimler ev alıyor? Sorunun cevabı haberimizde...

Emlak Konut kampanyasıyla 1 haftada 1 milyar TL'lik konut satıldı!

Gayrimenkul sektörünün başlattığı kampanya seferberliği konut piyasasını hareketlendirdi. Emlak Konut GYO projelerinden 1 haftada 1 milyar TL’yi aşan konut ve ofis satışı yapıldı. 1 ay sürecek kampanyanın sonunda 2- 2.5 milyar TL’lik satış yapılması bekleniyor.

Emlak Konut kampanyasıyla alt gelir grubu ev sahibi oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Cirolarla satışı karşılaştırdığınız zaman satışın çoğunluğunun 500 bin liranın altındaki konutlarda yoğunlaştığını göreceksiniz" dedi.

Emlak Konut kampanyasıyla 25 günde 1.4 milyar TL’lik konut satıldı!

Bankaların faiz indirimi yetersiz kalınca konut kredileri 2 haftada sadece 329 milyon TL artabildi. Oysa Emlak GYO’nun yüzde 0.70’le ev sahibi yapan kampanyasında 25 günde 1 milyar 450 milyon TL’lik konut satıldı.

Türkiye'nin mega projeleri yolda!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektöründeki yeni hedefleri ve 2016 kampanyasını anlattı. Kurum, ''İnşaat sektörüne yönelik birçok önemli proje bulunuyor'' dedi.

26 günde 3 milyar liralık konut satıldı!

Konutta finansman maliyetinin aşağıya çekilmesi ev alım iştahını arttırdı. Darbe girişimi sonrası ülkesine güvenenlerin konut alımı 3 milyar lirayı geçti.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO'dan 7 projede peşinat kampanyası! 

Gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Emlak Konut GYO projelerinde yüzde 5 ve yüzde 10 peşinat kampanyasıyla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Evora Denizli Emlak Konut GYO 2020 kampanyası!

Evora Denizli Emlak Konut GYO 2020 kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı imzasıyla yükselen Evora Denizli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz gün duyurduğu destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte 5 soruda Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020!

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020...

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  Peki Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Emlak Konut GYO'dan 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 bugün sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart ayı başında açıkladığı erken ödeme kampanyası bugün sona eriyor. Emlak Konut GYO erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 yarın sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart başında duyurduğu erken ödeme indirim kampanyası yarın sona eriyor. Erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için son 7 gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyası Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya için son 7 gün...  

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya 10 gün sonra sona eriyor. Kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. 

emlak konut kampanyası Haberi

emlak konut kampanyası

Daha güçlü ekonomi için "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası geçtiğimiz haftalarda başladı. Kampanya, sınırlı sayıdaki konut için, sınırlı sürede geçerli olacak. Kampanya ile vatandaşlar indirimli fiyatlar ve düşük faizli ödeme koşullarından yararlanarak ev sahibi olabilecek.

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil projeler İstanbul, Ankara, Denizli, Gebze, Kocaeli, Konya, Nevşehir ve Niğde'de bulunuyor.

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil projelerde mevcut fiyatlardan yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Kampanya dahilinde indirimli fiyat üzerinden yüzde 10 peşinat ödeniyor.

Peşinat ödemesinin ardından 12. ve 24. ayda yüzde 15 ara ödeme yapacak. Geriye kalan yüzde 60'lık kısım vadelendiriliyor.

Kampanyadan yararlanan vatandaşlar ödeme planı doğrultusundaki yüzde 60'lık kısım için 120 ay 0,98 oranında faizden yararlanabiliyor.

Döviz garantili model

Kampanyada döviz veya altının getirisi de garanti altına alınıyor. Bu kapsamda...