29 / 03 / 2024

Emlak Konut kocaeli yarımca

Emlak Konut kocaeli yarımca

Bu yıl 8 milyar TL ciro hedefleyen Emlak Konut GYO Kocaeli Körfez ve Gebze'de 2 dev ihaleye hazırlanıyor.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Kocaeli Körfez Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 parselin değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut, Kocaeli Derince projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Emlak Konut Derince arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesinde bulunan 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut kocaeli yarımca Haberi

Emlak Konut kocaeli yarımca

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılında yeni projelere ara vermeden devam ediyor. Önümüzdeki dönemde 2 yeni projeye hazırlanan Emlak Konut Kocaeli'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi modeliyle bölgeye yeni soluk getirecek. 


Emlak Konut Kocaeli Körfez Yarımca'da ve Gebze Güzeller'de arsa satacak. İhale tarihleri henüz belli değil. 


2 dev ihale

1-) Kocaeli / Körfez/Yarımca

2-) Kocaeli/ Gebze/ Güzeller


2017'nin ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2833 adet bağımsız bölümle rekor satışa imza atan Emlak Konut, 2017 hedefini 8 milyar TL olarak açıklamıştı. 


Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!

Dört Dörtlük kampanya

Emlak Konut'un şu an devam eden Dört Dörtlük Kampanya'sı ile önce Emlak Konut'tan daha önce ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. 


Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası için 9 Haziran...