29 / 03 / 2024

Emlak Konut Muratpaşa ihalesi

Emlak Konut Muratpaşa ihalesi

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Emlak Konut Katar'a çıkarma yaptı!

Kanal İstanbul güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku bulunan Emlak Konut ortak yatırım için Qatari Diar'a teklif götürdü..

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Hazine'ye ait toplam 14 gayrimenkul Emlak Konut GYO'a satış vaadi ve arsa payı karşılığında hasılat paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle verildi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Veysel Eklem Emlak Konut'tan istifa etti!

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Emlak Konut'tan 1 ayda 2 milyarlık satış!

Emlak Konut GYO, ağustos ayında 1 milyar 960 milyon lira değerinde 2 bin 547 adet bağımsız bölüm sattı. Yılın başından bugüne kadar da 6.2 milyar lira değerinde konut ve ofis sattıklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Sektöre ciddi ivme kazandırdık” dedi.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesi Haberi

Emlak Konut Muratpaşa ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleştirildi.


İhaleye en yüksek teklifi 170 milyon 800 bin TL'lik bedelle Kabataş Gayrimenkul verdi.  İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. oturumda alınacak.


Emlak Konut Muratpaşa arsasına yapılacak proje için ticaret ve turizm alanı olarak belirlendi.  Muratpaşa Bahçelievler 12581 ada 6 parsel numaralı arsanın emsal değeri 1.50. Yapılacak projede kat yüksekliği en fazla 12 olabilecek.




Plan notlarıyla ilgili bilgiler;

Ticaret + turizm alanında;  iş merkezleri, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi ticari, kültürel ve sosyal tesisler, otel, motel, tatil köyü, apart otel gibi konaklama tesisleri, restoran, lokanta, düğün salonu gibi eğlenceye yönelik birimler,...