20 / 04 / 2024

Emlak Konut proje tapuları

Emlak Konut proje tapuları

Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut'un yatırımları hız kesmiyor. Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Emlak Konut GYO'dan Göktürk'e 559 konut ve 91 villalık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk'te 650 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerine son sürat devam eden Emlak Konut GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı ve protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

Emlak Konut GYO'nun 2023 hedefi: 9.3 milyar TL'lik 24 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni projeler üretmek için çalışmalara başladı. Şirket, 2023 yılına kadar 9 milyar 387 milyon 791 bin 180 TL'lik 24 proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 projesinde faiz oranını 0.99'a düşürdü. İşte Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje...

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli'de yeni proje yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beşiktaş Mecidiye ile Başakşehir İkitelli'de yeni proje hazırlığına girdi...

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Emlak Konut proje tapuları Haberi

Emlak Konut proje tapuları

Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut yeni projeler üretmeye, ticari alan satışına ve proje devir işlemlerine devam ediyor. 


2016 yılında  yaklaşık 1.5 milyarlık net kar ve 7.6 milyar liralık satış gerçekleştiren Emlak Konut bu yıl 1.8 milyar TL net kar hedefliyor. 


Emlak Konut bu yılın ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2 bin 833 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi. Firma 'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası ile 2 ayda toplam 2 bin 722 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirmiş oldu. 


Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı:


1-) İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları: 


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Bahçekent Emlak Konutları'nda satış yetkisi Turyap'a verilen 504 dairenin satışı tamamlandı. Projede tapu devir işlemleri başladı.


Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak...