18 / 04 / 2024

emlak konut şile çavuş ihalesi

emlak konut şile çavuş ihalesi

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesini İdealist GYO kazandı!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 15 milyon TL teklif verdi.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesine en yüksek teklif İdealist GYO'dan!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

İdealist GYO, Emlak Konut Şile ihalesine katıldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO'nun bugün yapıldığı Şile Çavuş arsa ihalesine katıldı.

Emlak Konut Tuzla ve Şile'de yeni projeye hazırlanıyor!

Yapım ihalelerinde gaza basan Emlak Konut GYO Tuzla İçmeler ve Şile Çavuş bölgesinde yeni ihale hazırlığına girdi.

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Bolat, Emlak Konut ile beraber yaklaşık 14 bin konut inşa edeceklerini ve bu projeden  THY ve iştirak çalışanları için 3 bin konutun tahsis edileceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatı! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor. Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatını kaçırmayın!

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

5 yılda TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut ile ilgili bazı iddialar TBMM'de!

2011-2016 yılları arasında TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut GYO ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

emlak konut şile çavuş ihalesi Haberi

emlak konut şile çavuş ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 91 Ada 205 Parselde yer alan 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.


Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması

Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, "İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 91 Ada 205 Parselde yer alan 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 13.07.2018 tarihinde alınmıştır.

Emlak Konut Şile Çavuş arsası için imzalar...