19 / 04 / 2024

Emlak Konut yatırımları

Emlak Konut yatırımları

Türkiye’de 15 yılda gayrimenkul ve inşaat sektöründe hızla değişim yaşandığını açıklayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “2023’te ülkemize 250 bin bağımsız bölüm kazandıracağız” diye konuştu. 

Emlak Konut'tan 9 milyar TL'lik 5 dev ihale!

Emlak Konut Haziran'da imza attığı dev ihalelerle ülke ekonomisi için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Toplamda yaklaşık 9 milyar TL satış gelirine sahip 5 dev ihale gerçekleştiren Emlak Konut, bu ihalelerden minimum 3,2 milyar TL şirket payı toplam geliri elde edecek.

Emlak Konut'un 2023 hedefi 250 bin bağımsız bölüm!

1953 yılında temelleri atılan Emlak Konut, 64 yılda sürekli büyüyerek Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadı. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum '2023'e giderken hedefi 250 bin bağımsız bölüm' olarak açıkladı.

Emlak Konut'un 5 milyar TL'lik arsa stoku var!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum 2016'nın kendileri için yeni atılımların yapıldığı bir yıl olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizin dinamiklerine olan inancımız tam" diye konuştu.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi'ni dönüştürecek!

Markalı konut projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı insanlara daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut GYO, Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

Emlak Konut'tan ilk yarıda 557.9 milyon TL kâr!

Emlak Konut GYO, yılın ilk yansında 557 milyon 926 bin TL net kâr elde etti. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 3 artırdı.

Emlak Konut GYO 2014 'te büyük yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor!

2013 yılında ikincil hakla arzını gerçekleştiren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3.25 milyar TL 'lik halka arz finansmanıyla 2014 'te büyük yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Emlak Konut yatırımları Haberi

Emlak Konut yatırımları

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler doğrultusunda son 15 yılda inşaat ve gayrimenkul sektörünün vizyonunda da hızla değişim yaşandığına dikkat çeken Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Ülkenin bu istikrarlı büyüme tablosunun önemli yansımaları sektörümüzde de görülmekle birlikte ekonomiye katkılar vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar devam eden ve tamamlanan toplamda yaklaşık 130 bin bağımsız bölüm sayısına ulaştık. Bunlarla beraber yine devam eden ve tamamlanan 44 okul, 10 kreş, 10 sağlık tesisi ve 23 cami sayısına ulaştık. Emlak Konut olarak 2023'te 250 bin bağımsız bölüm vizyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

Gelecekteki süreçte ekonominin istikrarlı bir şekilde devam edeceğine inandıklarını da sözlerine ekleyen Murat Kurum, Türkiye'nin yükselişini sürdürmek için çalışmalarına canla başla devam edeceklerini söyledi.

EGE'NİN EN GÜÇLÜSÜ

İstanbul, İzmir, Ankara gibi şehirlerin haricinde, Anadolu'nun...