29 / 03 / 2024

emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri

emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe olduğunu bildirdi.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yarın bitiyor!

2017 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme dönemi yarın mesai bitiminde sona eriyor.

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan vergiler arasında yer alıyor. Verginin ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlamış, 1 Haziran'da sona ermişti. 2016 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başladı.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde son gün 31 Mayıs!

Aliağa Belediyesi, 2016 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2016 Salı günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Emlak ve çevre temizlik vergisini kimler öder?

Gayrimenkuller için Emlak Vergisi Kanunu gereğince emlak vergisi; Belediye Gelirleri Kanunu gereğince de çevre temizlik vergisi ödeniyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kimler öder?

Emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, nasıl ödenir?

Ev sahibi olmanın getirdiği sorumluluklardan biri de emlak ve çevre temizlik vergisini ödemektir. Bu vergi türü de diğer vergiler gibi belirli bir amaçla ve belirli bir süre içinde ödenmelidir. Peki emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, neden ve nasıl ödenir? İşte daha detaylı bilgiler…

İş Bankası'ndan dev kampanya! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit fırsatı sunuluyor. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Gayrimenkuller için emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi 1. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün bugün!

2018 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit dönemi bugün sona eriyor. Mükelleflerin ödemelerini mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

1 Kasım 2018 tarihinde başlayan emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit dönemi yarın sona eriyor. Mükelleflerin mesai bitimine kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor...

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son hafta!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde son haftaya girildi. Mükellefler ödemelerini 30 Kasım akşamına kadar yapabilecek...

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

3 maddede emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde sona yaklaşıldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin son 10 günü bulunuyor..

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi başladı!

2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi bugün itibarıyla başladı. Mükellefler ödemelerini ay sonuna kadar yapabilecek...

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yaklaşıyor!

2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yaklaşıyor. Vergi mükelleflerinin ödemelerini 1 Kasım itibari ile yapmaları gerekecek..

Emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit 1 ay sonra başlıyor!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenen emlak ve çevre temizlik vergisinde 2018 yılının 2. taksit dönemi yaklaşıyor...

emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri Haberi

emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu belirtildi. 

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatan Siirt Belediyesi, “Vatandaşlarımız 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Siirt Belediyesi hizmet binası, Eski SSK Hastanesi karşısında bulunan SİSKİ binası içerisinde yer alan veznelere, nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekler. İsteyen mükelleflerimiz e-belediyecilik uygulaması kapsamında internet üzerinden www.siirt.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilirler”...