26 / 04 / 2024

emlak ve eytam bankası

emlak ve eytam bankası

1942 yılında Emlak ve Eytam Bankası, Maçka'da bulunan İtalyan sefarethane binasını ve 15 bin 342 metrekarelik arazisini satılığa çıkarmış. Kapalı zarf usulüyle satılacak gayrimenkule 1 milyon 199 bin lira değer biçilmiş.

2001 yılında Emlak Bankası tarihe karışmış!

Atatürk'ün talimatları doğrultusunda 1926 yılında Emlak ve Eytam Bankası adıyla kurulan Emlak Bankası'nın bankacılık hayatı 2001 yılında sona ermiş. Birçok projeye imza atan Banka, 405 şubesiyle Ziraat Bankası'na devir edilecekmiş.

1946 yılında Maçka'da Eytam Caddesi'nde 7 parça arsa satılacakmış!

Bugün, Mim Kemal Öke ve Abdi İpekçi Caddesi olarak geçen Eytam Caddesi'nde 7 parça arsa kapalı zarf usulüyle satılacakmış. Aynı yıl Bebek'te arsaların metrekaresi bir liraya satılırken, Maçka'da metrekaresi ortalama 80 liraya satılıyormuş.

1941 yılında Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde 1.343 metrekare arsa 33 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emlak ve Eytam Bankası'nın verdiği ilanda Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde yer alan 5 arsa ve Taksim Caddesi'nde yer alan üzerinde iki dükkan olan arsa satılacakmış.

Emlakta nostalji: Emlak ve Eytam Bankası İstanbul'da 4 gayrimenkul kiralayacak!

3 Haziran 1926 tarihinde kurulan Emlak ve Eytam Bankası zamanında İstanbul'da gayrimenkul kiralıyormuş. Gelin hep beraber kiralanan taşınmazları inceleyelim...

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları!

Konut, işyeri, arsa ve araziler için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödeme dönemi ay sonunda bitiyor. İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksitinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor..

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özgür Kozahan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Didem Araz ve Mehmet Araz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün bugün!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak ve çevre temizlik için son gün bugün olup; mesai bitimine kadar tüm ödemelerin yapılmış olması gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

emlak ve eytam bankası Haberi

emlak ve eytam bankası



Maçka'da Satılık Arazi


Maçka'da tramvay caddesi üzerinde 110.20 metre cephesi 156.10 metre derinliğinde ifraza müsait ortasında sefarethane binası olarak yapısı tamamlanmamış büyük kagir bir bina ve ayrıca iki ufak binası olan mahal satılıyor.


    İzahatı yukarıda yazılı gayrimenkuller peşin para ile ve kapalı zarf usulüyle satılacaktır. Kapalı zarflar 21/10/942 Çarşamba günü saat 14'de bankamız İstanbul şubesi satış komisyonu huzuru ile açılacak ve en yüksek teklif merkeze bildirilecek ve haddi layık görüldüğü takdirde Maliye Vekaleti'nden istizan edilerek muvafakat cevabı alındıktan sonra kat'i ihalesi yapılacaktır. 

    İstekli olanların Ankara merkezi ile İstanbul, İzmir, Bursa şubelerimizden birer lira mukabilinde...