16 / 04 / 2024

emlak vergisi 2016 son ödeme

emlak vergisi 2016 son ödeme

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, "Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

2017 emlak vergisi ödeme tarihleri!

Vergilendirme dönemi yaklaşan emlak vergisini 2016 yılı ve öncesinde taşınmaz satın alan kimseler ödeyecek. İşte 2017 emlak vergisi ödeme tarihleri..

Emlak vergisi beyannamesinde son gün bugün!

1 Ocak- 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan gayrimenkul devirleri için emlak vergisi beyannamesi bugün mesai bitimine kadar veriliyor.

Emlak vergisi beyannamesi son günü 31 Aralık!

2016 yılında taşınmaz mal satın alan kimselerin 31 Aralık 2016 tarihinde emlak vergisi bildirim süresi sona eriyor. Vergi mükellefiyeti ise 2017 yılında başlıyor.

Salihli Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Salihli Belediyesi, 2016 yılı emlak vergisi ile işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2016 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Melikgazi'de hafta sonu emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, "Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Şehzadeler'de emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri başladı!

Şehzadeler ilçesine ait 2016 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. Tahsilatların kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım ile 1 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

2016 emlak vergisi 2. taksiti ne kadar?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi ödemesi senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, 2016 emlak vergisi 2. taksiti ne kadar?

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No:68!

68 seri nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği 25 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kapsamında emlak vergisine esas olmak üzere 2017 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi.

Emlak vergisi ikinci taksiti ne zaman 2016?

1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödenen emlak vergisi iki taksitte veriliyor. Peki, emlak vergisi ikinci taksiti ne zaman 2016?

2016 emlak vergisi zammı hesaplama!

2016 yılına ait emlak vergisi ilk taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Bu yıl emlak vergisi zamlı olarak ödeniyor. Peki, 2016 emlak vergisi zam oranı ne kadar?

Emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisi için ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2016 Salı günü son bulacağını hatırlatarak, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün gerekli tedbirleri aldığını söyledi.

emlak vergisi 2016 son ödeme Haberi

emlak vergisi 2016 son ödeme

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, "Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır. Bu nedenle 26-27 Kasım tarihleri arasında tam gün mesai yapacaklardır." dedi.  Hafta içi mesai saatleri içerisinde yatırma imkanı olmayan mükellefler ile ulaşım zorluğu veya işlerin yoğunluğu sebebi ile vergilerini yatırmada zorluk çeken Emlak Vergisi Mükellefleri için veznelerin hafta sonu açık olacağını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Cumartesi ve Pazar günleri tam gün mesai yapacaklarını ve ayrıca evinde internet olan vergi mükelleflerinin isterlerse her türlü işlemlerini internet üzerinden yapılabileceğini kaydetti. Kredi kartı ile hem öde hem taksit yaptır hem de puan kazan… Nakit sıkıntısı olan mükelleflerin isterlerse kredi kartı...