19 / 04 / 2024

Emlak vergisi nereye ödenir

Emlak vergisi nereye ödenir

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Emlak vergisi ödemeleri başladı!

Belediyeler tarafından bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak alınan emlak vergisi 2'nci taksit ödemeleri başladı.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Emlak Vergisi ilk taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2019 tarihinde sona ereceğini söyledi.

İzmit Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

İzmit Belediyesi’nde Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri sebebiyle hafta sonu mesai yapılacak.

Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor!

1319 sayılı Kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor... 

Emlak vergisi nereye ödenir 2018?

İkinci taksit ödemeleri ise 1 Kasım'da başlayan emlak vergisinde ödeme dönemi Kasım sonuna kadar devam ediyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir 2018?

Emlak vergisi ödeme yerleri 2017!

Emlak vergisi için 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Peki, vergi ödemeleri nereden yapılıyor? İşte emlak vergisi ödeme yerleri 2017..

Emlak vergisi 2. taksiti 2017 başlıyor!

2017 yılına ait emlak vergisi için 2. taksit ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 30 Kasım'a kadar devam edecek..

Emlak vergisi ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Kendi adınıza kayıtlı bir taşınmaz mülke sahipseniz her yıl düzenli olarak emlak vergisi vermeniz gerekiyor. Peki emlak vergisi ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Emlak vergisi nereye ödenir? İşte seçenekler!

Emlak vergisi her sene mesken, işyeri, arsa ve arazi sahipleri tarafından senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir? İşte seçenekler..

Emlak vergisi ödemesinde son gün 31 Mayıs!

Emlak ve çevre temizlik vergileri ödemeleri 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Belediyeler vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihe kadar vergilerini ödemeleri konusunda uyarıyor.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde son gün 31 Mayıs!

Aliağa Belediyesi, 2016 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2016 Salı günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Çankaya Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Çankaya Belediyesi, emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine, son ödeme gününün 31 Mayıs 2016 tarihi olduğunu bildirdi.

Emlak vergisi nerelere yatırılıyor?

Emlak vergisi, her sene gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Verginin mükellefi, bina veya arazinin maliki, varsa intifa hakkı sahibi oluyor. Peki, emlak vergisi nerelere yatırılıyor?

20 soruda emlak vergisi!

Emlak vergisi, her sene devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken bu vergi 1319 sayılı Kanun gereğince veriliyor. İşte 20 soruda emlak vergisi merak edilenleri..

Evi, iş yeri ve arsası olanlar şimdi bakın: Emlak vergisi nasıl, nereye ödenir?

Emlak vergisi ödemeleri başladı. Peki emlak vergisi nasıl, nereye ödenir? İşte gayrimenkul sahiplerinin ödeyeceği o vergi ile ilgili tüm merak edilenler...

2024 Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı! Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Peki 2024 emlak vergisi nasıl ve nereye ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte merak edilen o sorularını yanıtları ve tapu sahiplerini ilgilendiren o detaylar...

Emlak vergisi borcu nasıl ödenir? Emlak vergisi nereye ödenir?

Mülk sahibi olan kişiler emlak vergisini ödemekle mükelleftir. Bu emlak vergisi ödeyecek olan vatandaşlar, konu nezdinde birtakım soruların yanıtını aramaktadır. İşte emlak vergisine dair sorulan o sorular ve yanıtları!

Emlak vergisi nereye ödenir 2022?

Emlak vergisi mükellefi olup daha önce ödeme yapmayan kimseler ödemeleirn nereye ve nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir 2022?

Çifte emlak vergisi dönemi başlıyor!

Yürürlüğe giren yeni vergi ile artık bazı vatandaşlar çifte emlak vergisi ödeyecek. Peki kimler hem emlak vergisi hem de değerli konut kredisi ödeyecek? Ödemeler ne zaman başlıyor ve nereye yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi hakkında her şey!

Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri yarın başlıyor ve 30 Kasım’a kadar devam edecek. Peki Emlak Vergisi nasıl ve neye göre hesaplanıyor, ödemeler nereye yapılıyor?

Emlak vergisi nereye ödenir?

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemeleri için süre azalıyor. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyenler faiz ödeme durumunda kalabilir. Peki, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde son gün ne zaman?

Emlak vergisi nereye ödenir 2018?

İkinci taksit ödemeleri ise 1 Kasım'da başlayan emlak vergisinde ödeme dönemi Kasım sonuna kadar devam ediyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir 2018?

5 soruda arsa sahiplerinin emlak vergisi!

Arsa sahiplerinin emlak vergisi için 2. taksit ödeme dönemi devam ediyor. Peki, arsa sahipleri ne kadar vergi ödeyecek? Vergiler nereye ödenecek?

Ev emlak vergisi ödeme 2017!

Ev sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi için ödemeler 31 Mayıs'ta bitiyor. Peki, ev sahipleri nereye ne kadar emlak vergisi ödeyecek? İşte v emlak vergisi ödeme işlemleri 2017..

Gecikmiş emlak vergisi borcu nereye ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, zamanında ödeme yapılmazsa ne olur? Gecikmiş emlak vergisi borcu nereye ödenir?

Emlak vergisi nereye ödenir? İşte seçenekler!

Emlak vergisi her sene mesken, işyeri, arsa ve arazi sahipleri tarafından senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir? İşte seçenekler..

2017 yılı emlak vergisi ne zaman ödenir?

2017 yılı için gayrimenkul sahiplerinin mükellef olduğu emlak vergisi ödeme zamanı yaklaşıyor. Peki, 2017 yılı emlak vergisi ne zaman ödenir? Ödeme nereye ve nasıl yapılır?

Emlak vergisi nereye ödenir Haberi

Emlak vergisi nereye ödenir

Emlak, ÇTV, İRV ve yol harcamalarına katılım payı 2’inci dönem ödemeleri 2 Aralık 2019 tarihinde sona eriyor. Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Vergi Mükellefleri İçin Son Gün 2 Aralık

Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, söz konusu vergilerin 2019 yılı 2’inci dönem son ödeme süresi 2 Aralık 2019  şeklinde belirlendi.

Ödeme noktaları

Vergi borçları, belediyenin tahsilat vezneleri ile Batıkent, Ata, Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Şentepe Semt Birimlerinde ve Tapu Müdürlüğü’nde açılan tahsilat veznelerine ödenebileceği gibi, tüm PTT şubelerinden 211 656 posta çeki hesabından da ödenebiliyor.

Vergi borçlarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyenler ise anlaşmalı bankalar Şekerbank, ING, Halkbank, TEB, Vakıfbank, Denizbank, Garanti ve Akbank şubelerinden vergi borçlarını ödeyebiliyor.

Mobil Tahsilat Aracı kolaylığı

Ayrıca yaşlı, engelli, hasta ve hamile vatandaşların 444 93 64 numaralı telefonu...