29 / 03 / 2024

emlakçılık yasası mı geliyor

emlakçılık yasası mı geliyor

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor diye üzülenlere şimdi 2023 vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Bu maaşı kaçırmayın

Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor diye üzülenlere şimdi 2023 vatandaşlık maaşı müjdesi geldi.. Bu maaşı kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı detayları...

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime verilecek?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime verilecek? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak? İşte detaylar...

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

emlakçılık yasası mı geliyor Haberi

emlakçılık yasası mı geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Meclis’te bir grup gazetecinin sorularını yanıtlarken ticarette eleştirilere hedef olan sıkıntılara çözüm planlarını açıkladı. Uygulamada sorun yaşanan bazı alanlarda yasa değişikliği veya yeni yasaları içeren bir dizi hazırlık yaptıklarını belirten Tüfenkci, bunlar arasında kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci, Hal Yasası ile daha ucuza mal satmak için üreticiden doğrudan satın alma yetkisi elde eden marketlerin, bu sözlerinde durmadıklarını ifade ederek bu ve diğer konularda yürüttükleri hazırlıklarla ilgili şu bilgileri verdi: “Hal Yasası çıktı ama kamuoyu baskısıyla büyük marketler; ‘biz direkt üreticiden alsak daha ucuza satarız’ demişler, ama aradaki büyük kârın hepsini de kendileri almış. Antalya’da domates 1 lira Ankara’da 4.5-5...