28 / 03 / 2024

empire incek kimin

empire incek kimin

43 katlı tek blok şeklinde yükselen Empire İncek Rezidans projesi 243 adet daireden meydana geliyor. Empire İncek lansman fiyatlarıyla satışta sunuluyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Kimin maaşı kaç TL olacak? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? Kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın! 

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Hemen ek göstergeli maaş rakamlarına bakın!

2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşları ve ikramiyeleri yükselecek. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? 3600 ek gösterge maaşlarda nasıl etkili olacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm ayr

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Bu tabloya hemen bakın!

'3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? 3600 ek gösterge ile maaşlar yükselecek mi? İşte 3600 ek göstergedeki son durum...

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liray yükselecek? İşte son dakika gelişmeleri...

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri neler? 3600 ek gösterge ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadar yükselecek? İşte son dakika ayrıntıları...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

empire incek kimin Haberi

empire incek kimin

6 bin inşaat alanına sahip Empire İncek Rezidans projesi 43 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Ankara'nın gelişen ilçesi İncek'te inşa edilen Empire İncek Evleri 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. 

Özmen Konutları imzasıyla hayata geçirilen Empire İncek projesi 243 adet daireden meydana geliyor. 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Empire İncek Konutları'nda daire alanları 59 metrekare ile 169 metrekare arasında tasarlandı.

Lansmana özel fiyatların geçerli olduğu Ankara Empire İncek Rezidans fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

1+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Ankara Empire İncek projesinde yüzde 70 peşin ödeme yapıldığında kalan kısım tapu zamanında kişiye bağlı olarak ister nakit ister taksit şeklinde ödenebiliyor. 

Özmen Konutları Empire İncek projesinde daire sahiplerine açık otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi,...