19 / 04 / 2024

emre çamlıbel kimdir

emre çamlıbel kimdir

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Emre Çamlıbel: Amacımız yeşil bina projelerine imza atmak!

Soyak 3. havalimanı ve 3. köprüye yakın bir lokasyonda 15 bin kişilik yeni bir semt kuruyor. Konut 'Projeleri değerlendirirken hep söylediğim çok önemli bir konu var.

Yabancı yatırımcının ilgisi 2016'da devam edecek!

Konut sektörünün lider şirketlerinden Soyak, 12 -14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 'Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması' etkinliğinde yer aldı.

Yabancı yatırımcının konuta ilgisi 2016'da da devam edecek!

Konut sektörünün lider şirketlerinden Soyak, 12 - 14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğinde yer aldı.

Kentsel dönüşümle 25 milyar dolar tasarruf mümkün!

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu 22.Uluslararası Konferansı'nda konuşan Soyak Holding CEO'su Dr.M.Emre Çamlıbel; kentsel dönüşümle 25 milyar dolar enerji ve su tasarrufu yapılabileceğine dikkat çekti.

Emre Çamlıbel: Sürdürülebilir kentleşme şart!

Oyak Holding konut projeleri 'gerçekleştirdiği gibi sektörün nabzını tutma konusunda da oldukça başarılı. Şirketin CEO'su Emre Çamlıbel, 'Sürdürülebilir Kentleşme' oturumuna katılarak, sektörel konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Emre Çamlıbel: 2015'te kentsel dönüşümün kilidi açılacak!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'e göre 2015, kentsel dönüşümün kilidinin açılacağı ve yabancı gayrimenkul fonlarının ağırlığının arttığı bir yıl olacak Geçtiğimiz yılın önemli bir bölümü gayrimenkul sektörü için bir hayal kırıklığıydı" dedi

Emre Çamlıbel: Konut sektöründe talepte canlanma var!

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarım düşmesi gibi sebeplerle 2015, 2014'ten daha iyi geçecek" dedi...

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilatla hızlı ve daha ucuza dönüşüm yapılabilir!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel 3 Haziran’da İzmir Swissotel’de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde ‘Yüksekten Uçanlar’ paneline konuşmacı olarak katıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat yüzde 20 enerji tasarrufu sağlıyor!

Emre Çamlıbel "Yeşil tadilat gören binalardan enerji tasarrufunda yüzde 10-20 arasında verim alınıyor. Yeşil tadilat görmüş binaların bir kısmı yeni bina olarak kabul görüyor ve yatırımcısına satışta, kiralamada avantaj sağlıyor" dedi.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat inşaat sektöründe önemli bir trend oldu!

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel Yapı-Endüstri Merkezi nde düzenlenen Ekodesign Konferansı' na moderatör olarak katıldı. Yeşil tadilat inşaat sektöründe önemli bir trend oldu dedi...

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat inşaat sektöründe önemli bir trend!

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel. Yapı-Endüstri Merkezi nde düzenlenen Ekodesign Konferansı' na moderatör olarak katıldı. Çamlıbel yeşil tadilatın artık dünyadaki inşaat sektöründe önemli bir trend haline geldiğini söyledi...

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat artık önemli bir trend!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel bu sene 7. Kez düzenlenen EkoDesign 2014’ te ‘Binadan Yerleşim Ölçeğine Green Retrofitting’ konulu panele moderatör olarak katıldı...

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi!

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

emre çamlıbel kimdir Haberi

emre çamlıbel kimdir

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel'e göre gayrimenkul sektöründe yaşanan fiyat-gelir uyumsuzluğu tasarruf için şimdiye kadar konut alan yatırımcıyı bireysel emeklilik fonlarına yöneltecek. 


“Türk insanı emeklilik için ev satın alır" diyen Emre Çamlıbel, "Bu yatırımlar da suni talep yaratıyor. İhtiyacı olan alamıyor, yatırımı yapan da oturmuyor. Bu da kira ve değer arasındaki marjı açıyor, ekonomik olarak dengesizlik oluşuyor. Bu dengesizlik nedeniyle ‘emeklilik için konut alıp kiraya verme’ güdüsü artık bir noktada sürdürülebilir olmadığından vatandaş da artık birikimini konuta değil BES’e kaydırıyor" dedi. Dolayısıyla BES’in kurulması, şeffaf olması, özel şirketler tarafından yönetilmesi ve vergi avantajı olması çok doğru bir hareket” dedi.


BES’teki büyüme yeni ürünler getirdi


Bireysel Emeklilik Fonları’nın 60 milyar TL büyüklüğe ulaştığına dikkat çeken Çamlıbel,...