28 / 03 / 2024

en fazla satış yapan projeler 2014

en fazla satış yapan projeler 2014

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu.

Konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistikleri yayımladı. Peki, konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller hangileri oldu? İşte detaylar...

İş arayanlar dikkat! En fazla açık işte bu mesleklerde! İŞKUR resmen açıkladı!

İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı açıkladı. Haziranda kayıtlı işsiz sayısı 2 milyon 601 bin 582 kişi oldu. En fazla işçi açığı olan mesleklerse Özel Güvenlik Görevlisi ve Turizm ve Otelcilik Elemanı ve Satış Danışmanı” oldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

2023’ün en çok satılan otomobili o oldu; 267 bin adetten fazla satış yaptı

2023 yılının ilk çeyreğinin satış rakamları açıklandı ve en çok satılan otomobil belli oldu. En çok satılan aracın bir elektrikli otomobil olması dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

En çok satılan otomobiller açıklandı! 3 dev zirveyi bırakmadı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında şubat ayında en fazla satışı gerçekleştirilen markalar, Fiat, Renault ve Ford olarak açıklandı. İşte tüm detaylar...

Akıllı telefonda en fazla hangi markanın satışları düştü, hangisinin yükseldi? İşte çok çarpıcı veriler!

Geçtiğimiz sene dünya genelinde başlayan ekonomik durgunluk, akıllı telefon satışlarını da etkiledi. Bu dönemde dünyanın bu alandaki en büyük devleri de önemli kan kayıpları yaşadı. Peki verilere bakıldığında, 2022 senesinde en fazla hangi telefon markası satıldı, en çok hangisinin satışları düştü,

İşte geçmişten bu yana en çok satılan cep telefonları! Listenin başındaki marka şaşırttı!

Geçmişten bu yana en fazla satılan cep telefonları listesi açıklandı. Listenin başındaki marka herkesi şaşırttı. İşte herkesin merak ettiği haberin detayları…

Sanki 90’lardayız! İkinci el araçta “Vah” dedirten durum! Bakın vatandaş en fazla kaç yaşındaki otomobilleri aldı?

Bayilerde sıfır araç bulamayanlar ikinci ele akın edereke, buradaki fiyatları da patlattı. Peki geçtiğimiz sene 2. elde en çok satılan modeller hangileri oldu, en fazla kaç yaşında araçlar tercih edildi ve tabi en önemlisi, fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar…

Veriler peş peşe duyuruldu! İşte Türkiye genelinde en fazla konutun satıldığı ilçe!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, geçtiğimiz sene Türkiye genelinde satış rakamı 20'yi geçen ilçe sayısı 598 oldu. Peki bu veriler ışığında bakıldığında 2022’de en fazla konut hangi ilçede satıldı?

İşte 2022’de Türkiye’de en çok satılan otomobil markası!

Türkiye’de geçtiğimiz sene en fazla satılan araç markaları açıklandı. Peki 2022 senesinde en fazla satılan otomobil ve hafif ticari araç markaları hangileri oldu?

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Benzinli mi, dizel mi, elektrikli mi? 11 ayda en fazla hangi tür araç satıldı?

Türkiye’de yılın 11 ayındaki ne kadar araç satıldığı belli oldu.  Peki ocak-kasım döneminde en fazla hangi yakıtla çalışan motorlu araç satıldı- İşte bu dönemin artış şampiyonu..

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

en fazla satış yapan projeler 2014 Haberi

en fazla satış yapan projeler 2014

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu. 


"Doğru Alanda Projeler" sloganıyla hareket eden DAP Yapı'nın Kartal sahilde hayata geçirdiği ödüllü karma projesi İstmarina, yeni bir rekora daha imza attı. Proje, toplam 626 milyon 375 bin 658 lira gelir getirerek rekor kırdı. Projenin hazırlık aşamasında uzun bir süre çalışıp araştırma yaptıklarını ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Yıllar süren bu hazırlık çalışmalarının karşılığını Londra ve Dubai'den getirdiğimiz ödüllerle aldık. 


Geçtiğimiz ay International Property Avvards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen IstMarina'nın 2014 yılında en fazla satış gerçekleştiren proje olması doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor" dedi. 


SIRA PENDİK'TE! 

Polisan Holding'in Pendik'teki 175 bin metrekarelik...