18 / 04 / 2024

Ender Alkoçlar Uludağ

Ender Alkoçlar Uludağ

60 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe olan Alkoçlar Grubu, Uludağ'da üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Kent hayatını bırakıp Uludağ'dan arazi aldılar!

Bursa'daki işlerini bırakıp Uludağ'ın güney eteklerindeki arazilerine ahşap ev yaparak buraya yerleşen Tekin çifti, arazilerine 4 de kulübe yaparak hayatlarına devam ediyor.

Depreme karşı binalarda da etiket olsun önerisi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada "Tıpkı asansörlerde olduğu gibi binalara da kırmızı, mavi ve yeşil etiketler verilirse insanlar binalarının durumunu öğrenmiş olur." diye konuştu.

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Doğa harikası ormanlara yasak olmasına rağmen Uludağ, betona boğuldu. Osmangazi Belediyesi ekipleri yasak yapıları yıkıyor. Ancak yıkılan beton yapılara ait molozlar olduğu yerde duruyor.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Ender Alkoçlar Uludağ Haberi

Ender Alkoçlar Uludağ

60 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe olan Alkoçlar Grubu, Uludağ'da üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor. Alkoçlar Grubu'nun ikinci kuşak temsilcisi Ender Alkoçlar, geçen hafta otelin temelini attı. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı.



Akşam...