28 / 03 / 2024

endülüs park rezidans

endülüs park rezidans

Mudanya Yolu Üzerinde yükselen Endülüs Park Rezidans 'ta; vale hizmeti, açık ve kapalı yüzme havuzu, kuru temizleme hizmeti, çocuk oyun alanları, fitness salonu, akıllı ev otomasyon sistemi ve spa bulunuyor.

Endülüs Park Evleri 'nde 190 bin liraya! 36 ay taksit imkanıyla!

Bursa Mudanya Yolu üzerinde yükselen Endülüs Park Evleri 'nde 245 konut 120 ticari ünite bulunuyor. Endülüs Park Evleri 'nin anahtar teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Endülüs Park Rezidans 'ta minimum fiyat 190 bin lira!

245 konut ve 120 ticari ünitenin yer aldığı Endülüs Park Rezidans 'ta ; 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat listesi!

Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat listesi 418 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede ödemelere 1 yıl sonra başlanabiliyor...

Kartal Deluxia Park Rezidans'ta Şimdi Al 12 Ay Sonra Öde!

Deluxia Park Rezidans projesinde 'Şimdi Al 12 Ay Sonra Öde' kampanyası uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Deluxia Park Residence projesinde fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor...

Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat!

Toplam 364 daire ve 34 ofisten meydana gelen Deluxia Park Rezidans projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat listesi 402 bin 200 TL'den başlıyor.

Endülüs Park yılbaşında açık mı?

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park yılbaşında açık mı? Endülüs Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Endülüs Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Endülüs Park, Kurban Bayramı'nda açık!

Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park, Kurban Bayramı yaklaşırken alışverişin keyfini uzatıyor. Endülüs Park, yeni açılan mağazalarıyla ziyaretçilerine arife günü gece yarısına kadar hizmet verecek.

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

endülüs park rezidans Haberi

endülüs park rezidans

Bursa 'da yaşama geçirilen Bursa Endülüs Park Rezidans'ta 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri yer alıyor. Endülüs Park Evleri 245 konut ve 120 ticari üniteden meydana geliyor.


Anahtar teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanan Bursa Endülüs Park Rezidans 'tan 36 aya varan vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.




Mudanya Yolu Üzerinde Endülüs A.Ş imzasıyla yükselen Endülüs Park Rezidans 'ta; vale hizmeti, açık ve kapalı yüzme havuzu, kuru temizleme hizmeti, çocuk oyun alanları, fitness salonu, akıllı ev otomasyon sistemi ve spa bulunuyor.


Web: www.enduluspark.com                                                              ...