28 / 03 / 2024

Erciyes kış turizmi

Erciyes kış turizmi

KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: "Erciyes hem doluluk oranları hem de kar yağışı açısından tarihinin en iyi sezonunu geçiriyor. Sezon henüz bitmedi ama bu yıl Erciyes'in yılı oldu diyebiliriz" dedi.

Erciyes'te 3 otel ve sosyal tesis bu ay sonu açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtti.

Erciyes'te hafta sonu tatilinde otel doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı!

Erciyes hafta sonunu yine tıklım tıklım geçirdi. Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden gelenler hafta sonu tatili için Erciyes'i tercih etti. Erciyes'teki otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.

Erciyes'te kış turizminin yanı sıra kaplıca turizmi de yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "Kalkınma Projesi" olarak ifade eltiği Erciyes'in sadece kış turizm merkezi değil aynı zamanda kaplıca merkezi de olması için çalışmalar sürüyor.

Erciyes suni karla SOÇİ Olimpiyatlarını aratmıyor!

Türkiye ’de uzun yıllardır görülmeyen bir kuraklık yaşanıyor. Barajlar susuz, dağlara da kar düşmüyor. 16 kayak merkezi olan Türkiye’de çoğu tesis açılamadı. Erciyes, yeni pistleriyle kayak gözdesi oldu. Ama pistlerdeki karın yüzde 90'ı yapay...

Erciyes Dağı'nda yapılan son yatırımlar, dünyanın dikkatini çekti!

Kış turizminde tercih edilen yerlerin başında gelen Erciyes'e yapılan son yatırımlar, kayak sezonu dışında da tatil yapma imkânı sunuyor. Kayak merkezi, özellikle Arap turistlerin dikkatini çekiyor...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Erciyes kış turizmi Haberi

Erciyes kış turizmi

Kayseri Turizmciler Derneği (KAYTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Eğlenceoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'te çok uzun yıllar sonra ilk defa mart ayında bu kadar yoğun kar yağışı gördüklerini söyledi.


Aralıklarla devam eden yağışla birlikte kar kalınlığının pistlerin olduğu bölümde 2 metrenin üzerine çıktığını ifade eden Eğlenceoğlu, şunları kaydetti:


"Önceki yıllarda Erciyes de dahil olmak üzere birçok kayak merkezinde mart ayında kar kalmazdı ama bu yıl çok bereketli geçiyor. Mart ayının sonuna yaklaşmamıza rağmen halen yağış devam ediyor. Bu da sezonun nisanın sonuna kadar uzamasını sağlayacak. Kayak merkezindeki işletmeler kar olursa kazanç elde edebiliyor. Bu nedenle karın çok yağması ve sezonun uzaması turizmcilerin yüzünü güldürüyor. Ne kadar çok kazanırsak gelecek yıla o kadar fazla yatırım yapma imkanımız doğuyor."


Eğlenceoğlu, yapay kar makinelerine güvenerek, tur...